IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 473>
Автор
Порака
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 00:42
Originally posted by beleg beleg напиша:

bosabCry

за мене се солзите или за коцката чоколадоLOLHug
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 00:43

si za cokolado po pola bosic?

Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 00:50
калинаааа па кај си ти Tongue може чоколатце
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 00:56
ajde.....koe ti e omileno? te cekam vo bar Wink
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 02:02
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by cecka cecka напиша:

.
MENE MI FALI MNOGU ......Gi molam site onie koi se odgovorni...za negovo baniranje.....da si go staat prstot na celo...i da razmislat..Forumot e mesto kade treba da ima RAZLICNI luge...razlicni karakteri... vozrasti...A ako nekoj pretera, ne go ,,kastrete,, do koren, tuku samo rasipanata granka.... i taa ke potera vo zdrava lastarka.....Bi sakala da se vrati BRZA...Ako ne cita POZDRAV do nego
I mene mi nedostiga BRZA , mislam deka BANOT REDNO E DA SE TRGNE, zosto se pretera vo pogled na BRZA

Банот е ставен од страна на модератор кој што трпел лични навреди и закани на лп од банираниот... Што значи, останува на самиот тој модератор да го тргне банот кога ќе има желба, или кога се договорил со другите модератори. Таква е политиката. Знаете и сами дека закани на модератори не се дозволени Big%20smileBig%20smile Тие се тука за да го држат форумот во правилен правец, и да не дозволуваат сквернавење или оддалечување од темите и сл. Big%20smileBig%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 09:34
Zakani zarem imalo ?Hmmmm ne znam bash dali e taka
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 09:35
Ghost mi nedostiga na forumot da dade malku vedrilo so postovite
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 09:36
Originally posted by bosab bosab напиша:

Originally posted by beleg beleg напиша:

bosabCry

за мене се солзите или за коцката чоколадоLOLHug

Da ti kazam mi fali i chokolado i kiflichki..nishto ne mi chuvashe se si izelaLOLLOLLOL
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 12:23
mi falit edna cura Smile

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 13:01
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Банот е ставен од страна на модератор кој што трпел лични навреди и закани на лп од банираниот... Што значи, останува на самиот тој модератор да го тргне банот кога ќе има желба, или кога се договорил со другите модератори. Таква е политиката. Знаете и сами дека закани на модератори не се дозволени Big%20smileBig%20smile Тие се тука за да го држат форумот во правилен правец, и да не дозволуваат сквернавење или оддалечување од темите и сл. Big%20smileBig%20smile

kolku sto znam se baniraat juzeri za javni navredi....

ova so navredi na LP nema nikakva logika....

poveke pati i nie obicni juzeri sme iznervirani od brisenje na postovi i voopsto od rabotata na nekoi moderatori... kade da se zalime?!? ke ne islusa nekoj?!?

pregolema vaznost si davaat nekoi so moderatorstvoto...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 20:27
bosab,mona liza,kokolo,plavusa,snegulka,flipsi........i uste mnogu clenovi......
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 01:33

FREEDOM sweet FREEDOM,..................pozdrav do onie na koi shto im faleshe BRZA,...................pa,neka e i do tie na koi shto ne im faleshe........Big%20smile

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 02:04
Ај добре дојде назад Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 02:08
fala,......kiss,...edinstveno ti me precheka,iako si ponova gledam,..................se nadevamBig%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.