IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 41>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 20:26
heheh abe golemo selo e svetov:) ima sekakvi budali ne vikam ne :)
cisto prijatelski:)
a toa ne bi se osudile :) pa ne znam jas toa :) ako ja popalam mislam kolku sto mislam deka mozam od sto nema da zane sto da pravi ce se fati i za kvakata:)jas mislam:)
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 20:43
aa da i vo ova ima vrska jas kako sto kazav pa se e do jakite emocii zatoa toa ne e za sekoj i za so sekogo!BREEnemozes ni da legnes so sekoj/a a kamo li pa.....LOLLOLLOL
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 20:57
:)
LOLtaka e
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 17:46
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

:)
LOLtaka e
LOLLOLLOLLOLLOL

ako go sakam nekogo ima cel da go izedam beLOLLOLLOL
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 21:13
Sekogas ne e prakticno da se koristi " GOLTANJE " zavisi od situacija .
A toa dali uzivaat.......??? Pa nee i tolku loso ..... vo sekoj pogled i smisla na zborot " PREKRASNO".................ClapClapClapClapClap
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 12:56
ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ ЕДНА ПРИЈАТЕЛКА САКАШЕ ЗА ИНАЕТ ДА ПРОБА КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА И СВРШАТ В УСТА И ПОСЛЕ ДА ЈА ГОЛТНИ СПЕРМАТА, НО ПОСЛЕ ТОА НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ИСТУРАМ НА НЕКОЈА В УСТА БИДЕЈКИ РЕЧИСИ ЦЕЛ СААТ ПОТОА ПОВРАЌАШЕ, И ДО ДЕН ДЕНЕС ЗАСРАМЕНО МЕ ИЗБЕГНУВА.
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 13:26
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

heheh abe golemo selo e svetov:) ima sekakvi budali ne vikam ne :)
cisto prijatelski:)
a toa ne bi se osudile :) pa ne znam jas toa :) ako ja popalam mislam kolku sto mislam deka mozam od sto nema da zane sto da pravi ce se fati i za kvakata:)jas mislam:)
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Tebe mora Don Juan da ti bil strikoLOLLOLLOLAma don Juan od PriporLOLLOLLOL
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:02
devojkite goltaat ama ponekad i povrakaat LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 13:21
zosto spermatozoidite imaat opavce????
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 17:39
Не сум имал до сега ситуација каде што јас  ќе и свршам во лице, а она ќе ја голтне спермата. Така да шо знам, може има тука девојки на кои што тоа им се допаѓа, и затоа ќе оставам на нив да си се искажат, бидејќи до сега не сум имал искуство од овој аспект Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
vinona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vinona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2007 во 18:27
Ја не голтам.... Неможам, многу ми е гадно
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2007 во 23:56
Originally posted by vinona vinona напиша:

Ја не голтам.... Неможам, многу ми е гадно
a si probala nekogas???
Кон врв
vinona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vinona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2007 во 00:05
NEAngry
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2007 во 00:07
Originally posted by vinona vinona напиша:

NEAngry
шо се лутиш прашвам....  не е ништо лошо да си пробала...ако не пробаш нема да знајш Tongue така?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.