|
Убави МОМЦИ наспроти убави МАЖИ |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa da
|
|||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iskreno sakam i vakvi momci koi na prv pogled palat ...gorat!
|
|||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sakam nekoj so ubavi oci i ubava nasmevka...a ubava nasmevka imaat samo tie sto ne pusat cigari a tie se nacionalna retkost vo denesninava...
|
|||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne sakam baby face momci...sto znam mozebi se bas cool ama ne me privlekuvaat.. SAKAM MAZ so ostri crti...dlabok pogled...... |
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е шо тие со слатки фаци не се мажи затебе ???
|
|||
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Temata e MOMCI nasproti MAZI.....
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шо си толку лошо???..одма ме искара...
|
|||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele kolku slicen vkus imame:)))))
|
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maz da maz i toa da go pocuvstvuvam ,a ne e vazno kako drugite go gledaat nego.Sekoj so svoeto!
|
|||
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
More MAZ , maz i pol nakaj dva , nesto babacko ...... pa koga ke fati da osetam , a ne ova nezno baby face .
|
|||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас мислам дека надворешниот изглед нема врска со внатрешниот и најчесто лаже..... Иначе и двете ги сакам... Тие со бебешко лице ми се по слатки и ми иде да ги изедам , а другиве ми се помаженствени и посекси..... |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma kakva bebi faca, se znae, masko koga ke te fati da osetis, i race, i lice, oci, jaka brada.. sve be..
|
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
жена ми мрази брада, не знам зошто?
|
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pogresno se izraziv, mislev na jaka vilica.. ne brada ko brada.. nekam ni ajs brada..
|
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |