IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 473>
Автор
Порака
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 19:54
те има заборавено. сигурно има мислено дека веќе те ставила....Wink
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 19:54
да, изгледа на сите ќе ни фали Мона Лиза. Но кој не бил во Лувр, ќе може повторно да се дружи со неа после нејзиното полагање на сите испити и колоквиуми, кои и ги спремиле педантните германски и странски професори. Да се надеваме дека ќе ни дојде расположена и спремна за дискусија на форумов.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 20:36
Mi fali sakaniot do mene
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 20:37
i mene kako na maja mi fali i uste dolgo kje mi fali............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 20:38
Mona Liza ke cekam so netrpenie da se vratish na forumot zosto ke mi nedostasuva sekogash tvojata pozitivna energija i pred se tvojata iskrena dusha.Pozdrav i so sreka !
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 21:41
a kade odi mona liza? i mene mnogu ke mi nedostasuva......Cry uste od pocetok si ja cuvstvuvav kako mnogu bliska i sekogas ni odel muabetot....dusicke kaj i da si.......Hug
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 21:56
bosabCry
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 22:02
poso ja isprativme Mona Liza so najiskreni zelbi.... da i e ubavo, kade i da bide...
MENE MI FALI MNOGU ......

B  R  Z  A
Gi molam site onie koi se odgovorni...za negovo baniranje.....da si go staat prstot na celo...i da razmislat...
Forumot e mesto kade treba da ima RAZLICNI luge...razlicni karakteri... vozrasti...
A ako nekoj pretera, ne go ,,kastrete,, do koren, tuku samo rasipanata granka.... i taa ke potera vo zdrava lastarka.....
Bi sakala da se vrati BRZA...
Ako ne cita 
 POZDRAV do nego i Hug
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 22:06
Cece vo poetesi otideWinkabe cece i nie kako pochnale ke falimeLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 22:23
ke mora telefon da najdeme od Brza, i da si napraime Forum u zivoLOL
PS:
Pa ako prodolzam da citam od prekrasnata poezija so ni ja prezentiras....
ne znam kaj ke stasamLOL

Изменето од cecka - 08.Ноември.2006 во 22:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 22:29
Originally posted by cecka cecka напиша:

.
MENE MI FALI MNOGU ......Gi molam site onie koi se odgovorni...za negovo baniranje.....da si go staat prstot na celo...i da razmislat..Forumot e mesto kade treba da ima RAZLICNI luge...razlicni karakteri... vozrasti...A ako nekoj pretera, ne go ,,kastrete,, do koren, tuku samo rasipanata granka.... i taa ke potera vo zdrava lastarka.....Bi sakala da se vrati BRZA...Ako ne cita POZDRAV do nego
I mene mi nedostiga BRZA , mislam deka BANOT REDNO E DA SE TRGNE, zosto se pretera vo pogled na BRZA
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 22:41
И МЕНЕ МИ ФАЛИ БРЗА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 22:58
valjda naskoro ke ni se pridruziWink
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 00:40

bosab,plavusa,mona liza,snegulka,kokolo,delfin,alekta.......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.