![]() |
|
Кочани |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
BMW_M5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
girl sekoj grad si ima svoe obelezje so sto se razlikuva od drugite gradovi!!! Taka e i vo Kocani!!! |
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
![]() |
|
stella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Епа кажете некои обележја за Кочани ? Кои се обележја на Кочани, што го прави убаво? Сигурно има нешто интересно да кажете
![]() Темава има 2 страни коментари а ништо конкретно нема за Кочани, тоа што сте напишале Kocani is the best, или кочанчанки најубави, тоа секој за својот град од што му е драг може да си напише и затоа нема значење.
Напишете конкретно нешто за градот, ставете слики,... ![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Eve jas da kazam nesto za Kocani(iako ne sum od tamu):
Vo Kocani higienata e na mnogu zavidno nivo, imaat malo kejce po koe na vremeto se dvizelo "korzoto", a kamenata ograda ja vikaat r'tm. Vo Kocani mnogu, mnogu odamna mi se sluci edna Daniela i edno mnogu ubavo leto... Imaat i prekrasna brana-Gratce- .... mnogu raboti... |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
BMW_M5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
ЕВЕ ЈАС КАКО КОЧАНЧАНЕЦ ЌЕ КАЖАМ ПОВЕЌЕ ЗА КОЧАНИ: 1.НАЈЧИСТИОТ ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА!!!
2.ИМА ПРЕКРАСНА МАЛА НО СИМПАТИЧНА РЕКА СО ПРЕКРАСЕН ТРЕВНИК (КОЧАНСКА РЕКА)!
3.КЕЈОТ(КЕЈЧЕТО) Е ПРЕРОМАНТИЧНО БИДЕЈЌИ ИМА КАНДЕЛАБРИ(СВЕТИЛКИ) ПОКРАЈ НЕГО!!!
4.НОЌНИОТ ЖИВОТ Е ТОП!!!(ДОЈДЕТЕ И ЌЕ ВИДЕТЕ)
5.БРАНАТА ГРАДЧЕ- NO COMMENT!!!
6.ОСОГОВИЈАТА СО ПОНИКВА!!!
7.ОРИЗОТ ПО КОЈ КОЧАНИ Е НАДАЛЕКУ ПОЗНАТ!!!
И МНОГУ ДРУГИ РАБОТИ
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bravo Zoki. Kako dobro go opisa Kocani, prosto me fati nostalgija da si otidam doma:)
|
|
![]() |
|
Имало Кочанчани на форумов бее :) Епа ај еден голем ПОЗДРАВ до сите мои сограѓани и сите што имаат потекло од Кочани!!! |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
pozdrav BMW:)
ima kocancani na forumov ne se sekiraj:) malku sme, ama vredime mnogu:) |
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Ja znam dosta ludje od Kochani i mozam da kazam deka se so poseben shmek
![]() |
|
![]() |
|
А секако има и убави кочанчанки и кочанчани!!! ПОСЕБНО Е УБАВ ПОНЕЖНИОТ ПОЛ ВО КОЧАНИ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ КОЧАНЧАНКИ НА ФОРУМОВ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Ova kocancanive gi snema..... Na branata se ojdeni, da se banjat - definitvno! |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ја би да испцујам еден кочанчанец матер му што заборава да крене слушалка...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugaria ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Kocani is the best!!!
|
|
Кочани е наj-убавиот град во Македониjа!!!
|
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Јас имам роднини во Кочани,а имам и во Виница!Тоа се мојте омилени градови
Изменето од kiki.g - 10.Октомври.2006 во 21:45 |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
kocani e selo za mene,vozot ide od kocani nosi deca p*****ocani xaxa
![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |