![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15731574157515761577 2229> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tetine samo sto sakav da go iskopiram toa i da go pustam ovde:) me prevari:)
Vall, imase 120 luge |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
120...devojce,,,,pa toa e svadba... Gotova si devojcence ready za nevestaaaaaaaaa |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
BRAVO ZA VOJVODATAAAAAAAAA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Pitu...
f**k Madona... poveke mi lici na masko otkolku na zensko... plus krivi noze ima.... la_fille drago mi e sto si imase proslava za tvojot uspeh... ti si uspesno devojce... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Карактерот на љубовниците можел да се открие по начинот на кој тие се бакнуваат. Од еден бакнеж можело „да се прочита“ дали се работи за топла и нежна или индивидуа со студено срце.
Експертите откриле дека 80% од мажите и жените, без разлика на тоа дали се левучари или не кога тргнуваат да се бакнат ја вртат главата на десно. Остатокот до 100%, односно оние 20% кои се навалуваат на лева страна кога сакаат да се бакнат в образ се помалку емоционални. По набљудувањето и испитувањето на доброволци, научниците откриле дека оние кои се навалуваат на лева страна не прават „топол гест“, затоа што тие користат помалку емоционални делови од мозокот. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
КОЈ СПОМНА БЛАГО СЕГА
![]() КОЈ ЌЕ ЧЕКА ДО 16ч ДА ДОЈДЕ ![]() ПА НЕ СТЕ ФЕР ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, nemoj i ti za svadba. stvarno ke pomislam deka ke mora naskoro da se omazam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ЛЕВУЧАРИ А КОИ НЕ ИГРААТ НА ПОЗИЦИЈА ЛЕВ БЕК ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
NE STE FER,,I ZA PIZZITE I ZA TORTITE
KOJ PRV POCNA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Taka me proasocira brojkata od 120 gosti la fille,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ama e zesko denes,,,
a jas so cizmi...i sega mi doagja da gi soblecam cizmite,mi vrijat nozete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marko,taman za malku da gi izglancash....moze
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stignavme do 2300 km..ajde airlijaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vall, i zamisli pola od niv bea od sojot na dzambazite, od mojot i sojot na tetka mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15731574157515761577 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |