![]() |
|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 39> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AKO DVAJCATA SAKAAT NE E GREV!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
NE
|
|
sm
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
ne bi mozela da se zamislam vo toj film!
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
:) pa ne se zamisluvaj vistina e ako imate dogovor da sakate da smenite partneri samo povece ce doznaete kolku stariot partner go sakate ili ednostavno dali vredi da se prodolzi toa e do sovesta:)
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
NOPE...NEVER!
|
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
uste logikata ti gi potisnuva custvata? |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ne be toa malkuto moral zbori od mene...I nikad ne me ostava da idam protiv nego |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
pa i vo moralot ima logika
dali e dobro da se sledi koj znae no neblagodarno e da se napise NOP-NEVER ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A zosto e neblagodarno? ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
pa mozebi nema da bide istina
no od druga strana sekoja istina si ima svoe vreme |
|
![]() |
|
bill ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
ponekogas
|
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Neverna sum ,posebno duhovno
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
JASNO KATO DEN
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не, не и не!!!!! Не сум неверна и ги мразам тие што се!!!!!! Можеби некогаш ќе помислам на нешто али НЕ!!!
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |