![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15641565156615671568 2229> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
добро утро
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ne se uspav, imav rabota niz grad, firmi....i taka.....da s e vidi deka rabotam nesto..
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosa,hello i dobredojde
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
koleske, kade si ti? kako e ? sto ke pravime so kamionite?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Trucker,znam deka rabotis...mene mi e jasno,toa...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
здраво вал...а колега си се санкал некогаш со камионска гума
![]() |
|
![]() |
|
Bosa imas corapcinja ili gi soblece.????Posto ne e ladno mnogu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
вал уште ги носам чорапчињата додека не падне снег потоа чизми ке барам
![]() |
|
![]() |
|
Pametno Bosa,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
dobar den
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
taka popcnav, koleske..i posle se e umetnost....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
La fille..DOBREDOJDEEEEEEEEEEEE |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ej Vall, zdravo.
sakav da ti pisam sabajlevo poraka za da pieme kafe, no drugarka mi mi pisa deka ja ostavile vo bolnica i ocekuvame prinova vo drustvoto, se poragja denes. Kafeto ke go pieme denovive ako si slobodna:) |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
cestitiki za ubavata vest, malecko..........
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15641565156615671568 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |