|
Утрински програми |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaa Ane od zurnal ne e za utrinska programa...go rasipuva denot....
|
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrinski programi sledam do 4 h sabajle |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas za teletabisi
ekooooo , vreme e za tani papa
inace gledam po nekad Zurnal Изменето од SeXY - 18.Февруари.2007 во 14:30 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da gledas utrinska programa neli treba da stanes nautro???
Ne, ne gledam,nemam vreme |
|
Darlaaa
Нов член Регистриран: 11.Март.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
im zaviduvam na site koi imaat vreme da gledaat utrinska programa , pa bilo koja da e , sekogas ima po nesto interesno da se vidi ili slusne
....utrinska programa da , ama na radio , na pat do rabota |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
niedna od utrinskite programi na nasite televizii ne e nesto.Pred nekolku godini MTV imase odlicna utrinska programa, megjutoa gi nema veke tie voditeli... jas ja gledam hrvatskata
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Мтв ми е али па затоа ја следам Журнал пред работа
|
|
MAJA-23
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da stanam rano nautro i da sledam nekoja si utrinska programa??????????????MA NEMA SANSI
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко, многу ретко ја пропуштам утринската емисија на Силвија стојановска, „На гости кај Сивија„
Емисијата е интересна, од неа блика домашна атмосвера, има интересни гости со необични гости и необични и несекојдневни професии. Секогаш третира актуелни теми кои никогаш не се повторуваат. А богами, може човек многу да ги прошири своите знаења од муабетите што ги врзува со гостите, толку спомтано и наприсилено, па се чувствуваш како да си директен учесник во нив, а не ТВ гледач. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi, ne si vekje majstor, Ti si vekje potpisnik na avtoski prava,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги гледам бидејки сум на работа тоа време.Евентуално некогаш ако имам екстра некоја минутка подsирнувам малку и о.к ми е тоа што ќе го видам.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од кога е постов а ништо не се сменило |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja dodeka da stanam veke e pladne i zatoa nemam poima za nikakva utrinska programa...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gledam...nikogash.
Dodeka gi zavrsham site obvrski, utrinski...doshlo-pladne a neznam dali ima pladnevni???Ne sum gledala Изменето од mamma - 18.Јануари.2008 во 11:13 |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |