|
Дали девојката од интернет е идеална? |
Внеси реплика | страница 123 27> |
Автор | |
Romeo
Група Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Ноември.2006 во 09:05 |
Eve normalno vo sajber svet i drugaruvanje normalno e da se javat i simpatii a ponekad i silna ljubov kon nekoja cura . vo razgovor so drugi luge sme sedele i diskutirale vikaat : internet sudbinski ke te spoi , prepusti se na sudbinata neka te nosi , devojkite od internet bile idealni . I jas im kazav togas , drugari devojkite po internetot montiraat zborovi . Eve primer koga si na msn si komuniciras i cekas da ti pisi poraka curata taa 10 pati razmisluva sto da kazi (a ke ti kazi toa sto sakas da go slusne po moe ) istoto i od moja strana primer i se ide do idealna nekoja takva pretstava a ustvari celata rabota e farsa . ova e moe mislenje , sto velite vie ?
|
|
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas mislam kako tebe bez razlika dali se raboti za masko ili zensko duri nema oci vo oci da se poglednes prava vistina vo komunikacijata tesko deka ce ima
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata na forumot e malku nesoodvetna...
no vo sekoj slucaj... vazna e komunikacijata... idealno nesto neznam kakvo bi bilo... vazno e ludjeto da se sakaat... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno ne.....
nisto bez vizuelen i fizicki kontakt
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ovaa tema bi sakal da kazam nekoi moi razmisluvanja...
Bilo kakva sredba da e vo prasanje ... dali fizicka ili virtuelna... umot toa ne go razlikuva... toa za nego se e "realno".... Ima edna rabota koja maskite ja gresime.... Koga ke se najdeme so nekoja zenska... odma sakame da ja nosime vo parkot... i plus toa i go pravime ... i na kraj sredbata e upropastena... Pravilno bi bilo da sme postrplivi ... i prvo da ja odneseme zenskata na kafe... pa dodeka pieme kafe... da i predlozime da odime na pica... i taka... poleka.. poleka... pak vo parkot... ama ne direktno... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Internetot, odnosno chatot e poln so lagi....
|
|
simona
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema idealna devojka nitu na internet nitu vo real life
internet e samo eden od nacinite da zapoznaes novi licnosti, ama ne idealni, idealni ne postojat
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e navistina pameten zbor.... deka ednostavno toa e vistinata, i nasiot forum e POLN SO LAGI!! |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se raboti za farsa
ima luge koi polesno im e da go iskazat ona shto go custuvuvaat ako komuniciraat preku MSN ili bilo kako. sega tocno e i deka ima i foliranti ali zivotot te nosi od edno na drugo mesto od eden covek kaj drug i nemoze da se rece deka ete me izmami ili me laze ili bilo shto. a koj pak ti garantira deka toj shto ke stoi pred tebe ne te laze koga ti kazuva bilo shto.
ete vidish
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka im e strav da gi poglednat u oci...zatoa msn
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gazda pa i moze da te gleda vo oci i da te laze ako saka.
|
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e tuka treba da imas oset.....
inace zborot ne mi bese zaradi lagi, tuku zaradi potezi.... ...ako me sfakjas so sakam da kazam!! Изменето од LouWeed - 06.Ноември.2006 во 13:30 |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gazda Lou dobar si nema sho
razbiram jas golem sum
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема иделни луѓе.... А на интернет премногу се лаже ...... Никој не
кажува точни податоци заради тоа што има секакви (педофили,
манијаци...) и многу луѓе (девојчиња) настрадале поради тоа... И вие
очекувате сега да ви каже се што мисли и чувствува, па од кај да знае
она дека не сте некој манијак или лажго....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Внеси реплика | страница 123 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |