|
MUMUZUMUNDI |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе бејби мене ми одлета мозок на концерти таква работа
за таа пара не правиме моабет Ај ке се ослободиш и ке заминеш каде и да е... само довлечкај ги наваму |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se potrudam......no eden e vo moment u nepal a drugiov negde u skandinavija....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се надеваме дека ке се соберете
|
|
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A okolu koncertov najdobronamerno , ne sum siguren.,.,.. porabotite malku na promotivna aktivnost....pa organiziraj nesho nemoj da me svakash pogreshno malku bendovi od Ger. se poznati kaj nas a tvojov e relativno nov taka???A sho stil na muzika ste??? Изменето од anastea - 05.Август.2008 во 15:03 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sme novi, muzika prajme od 93.,a stil na muzika mnogu ne klasificirat kako punk-rock no ja bi rekol 100% Mumu Rock
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Punx njet mrtav
Jas sum bivshi punk-rocker
Odlichno druze od sega te redam vo friend
KOj ti se omileni grupi??
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hellacopters
so much hate kyuss monstermagnet AC/DC |
|
raging bull
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UUUUUfffffff
so znam druze sem poslednite dr.ne gi znam
jas sum malce stara shkola:sex pistols,UK subs,The pretenders,Toy Dolls,
Adam And the ants,exploited,Ramones,RATM,Dead Kennedys....
Sega nekoj pomirni vodi sum,,malku hip-hop,,ova-ona
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka sviram punkrock...ne mora da znaci deka slusam samo punkrock!!
kyuss i monstermagnet se stonerrock, znaci toa sto nie ke go slusame koga ke "sostaneme"... so much hate e edna legendarna emo-core kapela od noreska hellacopetrs se ex-entombed i svirat naj dobar moderen rocknroll a ac/dc..starite so bon scott, osnova za sekoj gitarist!! |
|
raging bull
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK FALA NE GI ZNAEV STVARNO
ROK VO SEKOJ SLUCHAJ E DOBRA MUZIKA
USA I OSTROVOTO SE DOBRO MESTO DA SE REALIZIRASH VO TOJ POGLED
POZDRAV DRUGAR
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.myspace.com/diemumus
imate 4 pesni i za DL, spot (ovi za nekoe vreme) i novosti, sliki ke bidat dostaveni.......... |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno ti se interesni pesnickive,samo steta so mi e glup internetov i mp3 fajloj ne mozam da spustam.ako mozis prati mi gi na mail celestojceski@mt.net.mk ke mi bidit milo
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke sredime..... |
|
GUOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1885802099
tuka imate klipce od 2004 mislam, deckoto od leva strana so crnata gitara.....e toa vi e LouWeed.................. |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |