|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 56789 36> |
Автор | |
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA SUM GOTOVA VECE VO VTORA... ZATOA NE OSTAVAM PROSTOR TOLKU ZA DA MOZAT SAMO EMOCIITE DA UPRAVUVAAT SO MENE
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морееееееее емоции само у кревет ако си леганм со некој инаце еееееееее разум преовалдува и љубовната математика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каква ли е таа љубовна математика?
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееееее па како математика теска е да се науци и немозе секој! Некој едноставно се предава на емоциите(тие го надвалдеуваат) А кога цовек љуби со емоции мозе и многу да се повреди !1 Додека со разум само ти си тој шт повредува! Осекајш некој те сака а ти си ладнокрвен или барем не тооолку затрескан! Е сеа ако ме сака го сакам ама со усул,,,, има бе мнооогу тука за зборење а и немозе секој да е рамнодусен барем онака да делува, знаци се предава потполно во врската ( и не викам не али мозе да се зафркне те да го зафркне) И ете си рацунаш знаци вреди ли да ги показам емоциите????????!!!
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam.... ama gledaj pak nekogas da ne se pokaes sto si odela cel zivot spored razumot..........
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не се каам за тоа што го правам
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E OVA TI E DOBRO |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
chuchuliga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емоциите го вознесуваат разумот во чудесни или луди димензии, а тој пак ги смирува, облагородува....не може едното без другото... Изменето од chuchuliga - 05.Ноември.2006 во 01:30 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahah
navistina nemoze vecna e nivnata borba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
chuchuliga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем не е тоа убаво?зарем не е понекогаш страшно? но толку интересно, возбудливо?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi i e
covek ne ja sfakja nivnata borba i nerazmisluva za neja kako takva samo go sfakja ishodot na taa borba i dejstvuva po nego bez da razmisli kolku bitkata bila teska |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
chuchuliga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто ли е тоа така?од страв? од пасивност? од неукост? од глупост? површност? слепило?
и, дали е тоа борба? или е можеби едно среќно надополнување?
|
|
chuchuliga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
реално среќно, но многу луѓе не го доживуваат како такво и влегуваат во дупки и чворови од кои не гледаат излез |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
borba chuchuligo borba
neli dzabe ne rekoa SE STO E UBAVO NE E ZDRAVO |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |