IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Членот под мене
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Членот под мене

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 442>
Автор
Порака
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:14
Da mnogu si odgovarame Smile
I sega mnogu sakam da se zapoznaeme licno

I cpm drugo sto ke kazi?

Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:14
ti kazav nisto
cpm ima nesto da se pozali? LOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:21
Nemam nisto da se pozalam.
Sakam da kazam deka mnogu mi se svigas Embarrassed

Dali jas mu se svigam na clenot pod mene?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:22
Embarrassedda , da mnogu... jas ti kazav uste slikata ko ja pokaza
cpm ke mi kaze nesto mnogu ubavo
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:25

Vecerva dodeka rozata ja miluva trevata, dodeka tivkata nok sonuva za denot, vecerva dodeka site vo rajot sonuvaat, jas sonuvam za tvojata pregratka.

Ocite tvoi me izluduvaat, nasmevkata mi nosi sreka. Znaes li deka nikogas nema da te zaboravam?

Dali mu se dopadna toa sto go kazav na cpm?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:26
da da... me naezi... ama i me usreki Embarrassed
cpm koga ke dojde vo oh... ke dojde za zimskiot raspust???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:28
Pa ako mozam ke dojdam, mnogu sakam da dojdam Smile

A ako cpm idi nekogas bt neka kazi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 14:29
ke kazam
cpm neka pisi koga mu e dosadno! Wink
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 16:28
sega mi e dosadno

cpm me ignorira
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 16:29
neeee
cpm saka da ide so mene na kafe?
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 16:42
da saka mnogu

a cpm sto pravi vo momentot ??
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 16:46
se sprema da izleze so alekta
cpm koga kje dojde ohrid kje se zapoznae so mene?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 16:50
Da da ko ke dojdam ohrid ke se zapoznam so site Smile

Cpm ke izlegva vecer
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 16:53
да
чпм е многу расположен денес
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 442>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.