![]() |
|
Секс со бившата/бившиот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 22> |
Автор | |||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pa uste sum so prviot ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
||
alal da ti e,i da ima posle,bolje ne se vrakaj...sega si znaes na vreme
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Ааааааааааа сега ми стана јасно!!! Ок !!! АПРУВЕД!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
И јас не сум имала бивши
![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
||
Grozno cuvstvo, SEKS so BIVSH...... NIKOGASH POVEKE:((
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
ванчо2006 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
||
би сакал да ми се врати бившата-ако треба ќе апстинирам од секс три дена,но САМО ДА МИ СЕ ВРАТИ
Изменето од ванчо2006 - 19.Ноември.2006 во 21:50 |
|||
поздрав од Малешевијата
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
ne praktikuva zs moze pak da go zasakam
|||
![]() |
|||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
||
Radi sexot li ke go zasakas ma??
|
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
praktikuvam seks so bivsite ponekad ke mi dojdat i prajm klec klec
![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
ne be moze da se setam na nekoi stvari u vrskata pa pak da mi se vratat starite custva,ja seksot go smetam za poveke od cisto zadovolstvo,povekje i kako blizok kontakt megju dvajca pa so biivsii takva stvar ne ne nemozam
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
||
Seksot so bivsata/bivsiot se slucuva i ke se slucuva.
A zasto ???
Poima nemam - valjda ima nesto, nekoja hemija...
|
|||
![]() |
|||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
||
jok provereno nema da vi se sviga sepak bivsi e:)
|
|||
![]() |
|||
||
moreeee moze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
||
Imav edno vreme, sega koga ke mi tekne mi se losi.. Sepak, toa bese vo krajna nuzda
![]() |
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |