|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 45678 50> |
Автор | |
Romeo
Група Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa da ti prevedam lepi znaci ZA VKUSOVITE DA NE RASPRAVAME , sekoj ima mislenje intelektualecu , cak i nie , obicnite smrtnici , ama ne ismevame drugo mislenje, znaes ne e Fkusno
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufffffffff ama si kompliciran , dobro , aj vaka , sto e original za tebe be momce , ovde vo nasevo podnebje , od tuka e , nase e , nie go izmislivme , zatoa go sakam , mislis ebanata americka muzika e dobra , spored mene velam , ne e sund nase e i kefoj sum so e nase , pa ti slusaj gi amerikanosite, nou problemo gringo , samo me interesira sto e originalnosta tamu ili vo bilo koja druga muzika , pojasni ajde a zasto e ova sund , ako znaes ustvari so e sund zasto go upotrebuvas zborot kaj sto ne treba ama i znacenjevo kao slabo da go razbiras , ovde najmalku treba zborot sund momce
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more tapak eden,vo nasevo podnebje imat miljarda drugi raboti so ne se sund tuku se stvarno ok,kako od zabavna muzika,taka od narodna,a ona so go prajt ceca e tesko sranja,a ako nemas pojma od muzika poubo ne se iskazvi vo javnost,se blamiras samo
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzi mi predavanja aj moz i ja ke naucam nesto , vie buntovnicite ostali faking rokeri sto vikaat tapaci a be klink*r eden ohridski ti li ke mi drzis predavanja za muzika , 4 instrumenti sviram jas brate , a za muzicki aranzmani imam doktorat , samo nejse so ke praam muabet so prosta raja, a ti perinosi kazi mi ti sto e toa sunt ,ebeniot zbor sto nikako ne go razbiram i ne go najduvam vo ceca aj objasni mi kao na 5 godisno dete znaes ti kazaav deka ne sum intelektualec i ne e ubavo da bogohulis
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alo lepi objasni molim te uste te cekam , ne fakaj krivini 5 posta pisuvam so molba da mi objasnis doktore filozofe mudrecu , so netrpenie te cekam
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da ne se vregame za muzicar , muzicar otepan sum za so sakas be lepi
|
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alooooooooo lugje tuka se zboruva za Ceca mojata milenicka
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ceca e najgolema i najplatena dzvezda na balkanot be doktore
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda ti si operiran od vkus
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej segdee ima kiksovi nista nije sovrseno i ne tropaj gluposti bre toa ne e pesna od ceca i veke te prasam po 7 pat sto e toa sund be momak , upotrebuvas a ne znajs so , slusate od televiziine GLUPOSTITE be momce
|
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki vie pravite muabet za ceca kako peacka ili kako licnost ????
|
|
Romeo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj se visoki bre grome moj
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ceca ima cicki
a plus ima pari da i pishat ubavi tekstovi sto ti treba poveke za u kafana ? |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka sega seljacino edna slusaj.jas sviram barem 10 instrumenti od koi glaven mi e harmonika,dosta se imam zanimavano so etnomuzikologija i so folkklor voopsto,posledno vreme sum mnogu zainteresiran za meloterapija(poim koj so ne vervam deka go imat vo tvojot vokabular)i ne mojs ti mene da mi kazis so e ubo od naseto podnebje a so ne e.a so tvojot doktorat,koj so se somenvam deka go imas,mojs slobodno da si go izbrisis g'zot,zs spored ova so go iskaza ovde nemas ama nikakvo poznavanje od taja oblast.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |