![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 442> |
Автор | |
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne
na cpm mu studi?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ne, peckava mi e uklucena
cpm sto slusa vo momentov?
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
nisto
cpm ima ubav zadnik ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
да, си кажвам, не се срамам
чпм има големи меури
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
bejbi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Како се чувствува членкава под мене?
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
haha,ja s'm pud tebe,a,mois i ti da dois ,vazi?
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
таа што бараш да ти дојде си замина
![]() а членот под мене сака топло чајче? |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
moze,moze,clence,ako dojdes pod mene
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
члену мислев на чај де
![]() а чпм како е расположен |
|
![]() |
|
ubavo,ama z'so ne si obues corapi,ke se razboles gola!?
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
имам чорапи
![]() а чпм обожава слонови |
|
![]() |
|
da,nogo,a pod mene ne gi sake?
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
ги сакам
а чпм како е расположен вечерва |
|
![]() |
|
a,so se poftoruvas?ili ne e za mene?
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |