![]() |
|
Што носите со себе кога патувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanga
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Гардероба и ако идам на летовање купачи а ако идам на зимовање
скафандер и скии, мобилен, дигитален апарат, игри (друштвени),
дискмен/mp3, пари, несесер, пасош (ако идам надвор од државава), книга
понекогаш (али ретко ја читам), списанија, ќебе и перниче мало.... Тоа
е се ваљда
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
aparat(digitalen vo posledno vreme), pari, mobilen, polnac, kniga, garderoba i uste nesto ama ne mi teknuva sto
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
vecerva ke ja pakuam gitarata i rokerska garderoba i tolku....
![]() |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Mobilniot telefon so polnacot, mnogu garderoba, pari, aparatot za slikanje i nesto za grickanje po pat
|
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
nosam samo ranec a se vrakam so kufer....
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa i jas slicna kombinacija pravam idam prazen pun se vracam:)
osnovno samo zimam
:)
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Zavisi kaj patuvam i so sto patuvam...
Od garderoba ne zemam mnogu, porano kondurite mi zafakaa mnogu mesto a sega edni na mene i uste edni vo torba, ama pa od druga strana laptop, aparat za slikanje, kamera, pa kabelcinja za se toa i plus za mobilni zazimaat prostor... Za Skopje koga ideme mnogu zelezo nosime (ova so kola)... alati, sajbni za cirkulari itn i plus ako nekoj nesto ni naraca... |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
четка за заби |
|
![]() |
|
Македонски ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
вода,облека,пари,камера |
|
![]() |
|
dalija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
5 kuferi so obleka
![]() |
|
te sakam goceeeeee
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Јас ,што помалку можам ....
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Samo edno znam bez laptop ne trgnuvan nikade:)
Nosam se i seshto sto posle toa koga ke se vratam moram i neupotrebenota garderoba da ja sredam na hemisko ili perenje, a ne sum ja oblekla..taka da se pakuvam za cas, ama dodeka se raspakuvam i sredam posle pat mi trebaat najmalku tri cetiri dena:(Losata navika okolu nosenjeto na povekje garderoba ne ja odviknav...sekogash sum na ona sluchajno da ne mi zatreba.. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Skoro nisto, ama nikako bez pari inaku ne patuvam .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |