|
Членот под мене |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 442> |
Автор | ||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne
cpm ima dolga kosa ??? |
||
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da
na cpm mu studi?
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А чпм, може да ви каже 2-3 збора!?!?!?
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo neka povelit cpm
|
||
|
||
JASNA27
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do kade stignavme ???
cpm e lav u horoskop |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ве јадит баба меца!!! Ми прајте ујдурми и далавери тука со чпм, мпм,дпм!!! Човек да му се сврти во памет од тие муабети!!!
ЧПМ, продолжете си со муабетот!!! Ептен сте ми интересни!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
emilija 90
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK,ako ne znaese site na ova tema prat takvi muabeti....jas da ti kazam samo nemoj ti da se navredis
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе уживај!!! Го знам јас тоа!!! Само ми беше да свртам муабет два!!! |
||
|
||
emilija 90
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro de ak ne svrti muabet dva
|
||
|
||
JASNA27
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde clenu nad mene kazi mu nesto na clenot pod tebe
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde i jas cekam
ako ne pak...
cpm saka kosarka
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
emilija 90
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e eve sum de se karav so eden
da sakm sakam se
a vie clenovi pod mene sakate se?
|
||
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bas
cpm e rokerce
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
emilija 90
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bas
cpm sakat da me gusnit?
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5859606162 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |