![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15141515151615171518 2229> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
marijanche ti ke nosis dekolte?
mnogu sakam kaubojski filmovi... koga zenskata na mladichot ke izleze so dolg fustan i gore dekolte... i staveni vo korpichki... mmm imam eden prijatel... zenamu ima mali cicinja... a mnogu saka da gi sostavi... i da ja pikne glavata i da napravi gargara.... brrrrrrrrrrr i da vrti so glavata levo-desno.... brrrrrrr |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
LELE,,MARKOOOOOOOO GO ZALAM PRIJATELOT |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
STO NE MOZE DA NAPRAVI GARGARA
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
2211..PAK INTERSNA BROJKA SI FATIV
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
kaj mi e zlatoto?????
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ednas bev na teatar ....
i so prijatelot sedevme vo prviot red... i izleze edna glumica so dlaboko dekolte... i edno vreme trgna tocno kon nas... i se pokloni... i se sopna na fustanot... i pocna da poskoknuva kon nas... nie ostanavme podzinati... i dojde do krajot na binata... i zastana.... a nie podzinati... mislevme sega koga ke se zalapame... uffffffffff ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
MARKO,SAMO TEBE VERUVAM TI SE SLUCUVAAT VAKVI SITUACII,,NE SEKOJDNEVNI
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
taka e samo mene...
ednas mislev deka kompleks ke si nabijam... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ednas kako student vo kino....
otkako pocna filmot.... vlegoja dve momi... i cap-cap... sednaa do mene.... i mene nekako toplo mi dojde na laktot.... i si pomisliv deka mi e vo blizina na ciceto... i taka cel film... koga zavrsi filmot vidov deka laktot bil potpren na bunda.... uffffffffff sega gledam deka ima varijacija na tema bunda-dunda... ufuffufffff |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Што би јас без тебе да ме цензурираш.. Не ЧЕКАН.....ЧЕКИЧ Дефинитивно не си дошол до тој пијалок ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Маче бе оти така мислиш ножици???
Ц ц ц што сеир ми мавна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
nate, nate....pa za stizenje de
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Cuco...pojavi se vekje ednas,,vo toa dekolteto
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
pa seirdjiki sme si pogodeni i dvete ![]() ![]() Изменето од marijana - 03.Ноември.2006 во 12:13 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15141515151615171518 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |