|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 15041505150615071508 2229> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SPECIJALEN POZDRAV DO MOJATA SNASKA...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПААА НАТЕ ,
НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВАЖИ ОПШТО, АМА ЈАС СО СИТЕ ГАЗИЊА ШТО СУМ КОНТАКТИРАЛ СУМ МОРАЛ ДА ГИ ЗАГРЕВАМ........ |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar den svekre
tetine, dobar den |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pitu so celosen respect prema tebe....te molam,ako veke se diskutira na nekoja tema......gledaj taa tema da bide diskutabilna za site od forumov....bez diskriminiranje na odredeni licnosti bilo od koj pol i status......
АБЕ КАСПЕРЧЕ, АКО СЕ СМЕТАШ ЗА ДИСКРИМИНИРАН ОД БИЛО КОЈА ПРИЧИНА НЕ МОРАШ ДА ДИСКУТИРАШ ... ДИСКУСИЈАТА НЕЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНА... АКО НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ ЧИТАЈ ДРУГ НЕКОЈ ШТО ЌЕ КАЖЕ... И ТОА Е УЧЕСТВО ВО ЕМИСИЈАТА ,А И ЌЕ НАУЧИШ НЕШТО....... |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОБАР ДЕН ДЕВОЈЧЕ.
ПОЗДРАВ ... |
||
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jo, bre!
Sta radim mila mati, izasli su rezultati Sta ce reci celo selo, telo mi se razbolelo Hladna ruka, znojno celo, a u telu antitelo Znojna ruka, hladno celo, a u telu antitelo Zivotinjo mikroskopska, ne prija ti klima tropska More ti si pregazila da bi mene zarazila Sad je zdravlje stani pani, odumiru mi organi Jer neoprezan ja sam bio pa sam sidu pazario Zivotinjo mikroskopska, ne prija ti klima tropska More ti si pregazila da bi mene zarazila Crna zeno dal' si znala, jer si znala bas ti fala Na skutima svojim da si virus kleti njegovala .....................................samo potstreg za tema............................jas poveke ne legnuvam so koja i da bilo............................................... |
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kasper, rano na sabajle si se raspeal
|
||
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gush gush kasperce
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 15041505150615071508 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |