|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 14981499150015011502 2229> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле ке ја одерам оваа мачкава влечки ке направам од неа
|
|
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NATE, ZDRAVO I ZA TEBE......
MILO MI E SO NE DRUZIS POCESTO VO POSLEDNO VREME
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko.....imas 30 minutki za glancanjeposto moram na pauza
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..nate pa i ti.hehehhe mi ako e alergicna???
..plus mi e period za mitarenje:))
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех.. не можам веке без вас под кожа сте ми |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Irenceto go nema denes |
|
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o zlato..pa tebe sajtot ke te napravi od "idiot" vo najnezen fraer
predlog za dobar provod...vecer na cel glas da ja pees ovaa pesna i ke si pomines.mmmmmmm...
KASPER, KAJ SI DRUGARCE TI?????GLEDAM MNOGU "KREATIVEN" OD SABAJLE.....SO PESNIVE.....ROMANTIKA..... .....................sepak sekoj "idiot"...sanja da bide romanticen........trzaj zlato....se stremam kon emotivnosta....sto vsusnost i sum dlaboko vo dusata,prekrieno so mnogu losi slucki i desavanja od zivotot.....................................Lili prekrasno se osekam denes....mada i sam neznam na so se dolzi ova moe raspolozenie........... |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I trucker,go nema...denesssssss
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e koga ima rasplozenie SABAJLECKI...
KASPER E POTVRDA ZA TOAAAAAAA
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за алергија синопен право, па тимарење па си знаеш
Добро бе мацо сликичка сум нашла за галење мачки ти ме игноришеш Сега ке те тужакам кај вал... Вал милааааааааааааааааааааа Изменето од natalija - 03.Ноември.2006 во 09:35 |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e deca??
|
|
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I nocni vetar lud i vreo Prevari me,uspavaj me Dobro si poceo Romale, Romali Samo to reci mi Romale, Romali I ja skidam kais na sandali Romale, Romali Pojas na haljini Na te reci carobne Hej Romali Romale, Romali Svaku tacku na telu mi nocas ljubi Hej Romali Romale, Romali U ovu macku se ti sto pre zaljubi (U ovu macku se ti sto pre zaljubi) Hajde vodi me,sada znam i gde Tamo gde bolu mesto nije Da nas przi led, gde je mesec u znaku vodolije Ref: Romale, Romali Samo to reci mi Romale, Romali I ja skidam kais na sandali Romale, Romali Pojas na haljini Na te reci carobne Hej Romali Romale, Romali Svaku tacku na telu mi nocas ljubi Hej Romali Romale, Romali U ovu macku se ti sto pre zaljubi Stavljam prste u med Da ovaj zasladim san Al’ bez tebe je med Kao i suza slan Ref: Romale, Romali Samo to reci mi Romale, Romali I ja skidam kais na sandali Romale, Romali Pojas na haljini Na te reci carobne Hej Romali Romale, Romali Svaku tacku na telu mi nocas ljubi Hej Romali Romale, Romali U ovu macku se ti sto pre zaljubi (U ovu macku se ti sto pre zaljubi) |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sepni ni...znaes kloku sum ljubopitna:))
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO ZA KASPER:
,,DOK STOIM ZAD SANKOM,
DELIMICNO PIJAN..
MRZEKI PO MALO I SEBE I DRUGE..
UPIJAM LAGANO KONJAK, CIGARETE..."
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Внеси реплика | страница <1 14981499150015011502 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |