|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 770771772773774 931> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ti trgna ss jabolkata
da nekjes na strudla da me viknes odi pobaraj nekoe limonce za martinito aj srce si |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KUMANOVAC NE PRETERUJ PIJ AKO TI SE PIE Z'S NA KRAJ I SLIVOVICU KE PROPIEMO
|
|
NEMA POTPIS
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ти и лимунче |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze sljiva
no sutra denes martini mi treba a to ss limun sqankerka a kade e martinito a be ti da ne me igras? Изменето од anakin - 03.Ноември.2006 во 00:26 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе чекај ја печев штрудлата со јаболки
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sk martini ss jabola
sk limun samo vrtu glavu na jednu tu na drugu stranu kje mi se zavrte glavata |
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи од кај си ако не е тајна |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma daj sto sk strudla
imas li ti martini ss limun ili ga nemas ako ne da si idu Изменето од anakin - 03.Ноември.2006 во 00:29 |
|
|
|
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOMSIKE IMAJ PRI RAKA I JUVA (RASOLNICA) SE E MOZNO
|
|
NEMA POTPIS
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kjt bre ti
tebe sam pio u kafanu kod KOBRE |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bio si preskup konjak za moj ukus
Изменето од anakin - 03.Ноември.2006 во 00:32 |
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе анакин па читај поназад двапати ти стаив мартини
|
|
napoleon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NEMA POTPIS
|
|
Внеси реплика | страница <1 770771772773774 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |