IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 40>
Автор
Порака
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 11:38
Те чекам да дојдеш, да го поделиме креветот, да ги одземее алиштата и да се помножиме.TongueWink
Кон врв
devojce^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 15:49
najgolema sreka e da osvois srce,a najgolem grev e da si igras so nego!!!Embarrassed
Кон врв
QT_boy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QT_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 13:07

месе4ината свети ко рефлектор, врапците се дерат како конjи , е па иди у пизду матер, не си свесна колку те сакам !!!

за Оливер4е

Изменето од QT_boy - 24.Октомври.2006 во 13:08
Кон врв
Hellboy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hellboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:22
Слушнав дека човек да те има покрај себе е дар од бога! Не верувавно ти ме убеди, зошто од тебе научив дека животот е убав, а уште поубав кога си дел од него.

Велат дека љубовта е поважна од пријателството, а пријателството поважно од животот, според тоа ти ке бидеш пријателот што ке го сакам до крајот на животот.

Кога очите ти се отворени, сакај ме, кога очите ти се затворени сонувај ме, кога ке бидеш со мене милувај ме, а сега кога си далеку од мене не заборавај ме!
*За мене ти си зрак светлина во ноќта, почеток на самиот крај, глас во сета тишина, мисла во безнадежноста.   Ти си ми моето најсакано нешто.
*Неког ко ми треба, поред мене ни је, неког кога желиму сну ми се крије, неког ко ми живот значи, по   мислима мои скита, неког ко ми недостаје, сада ово чита.
*Да сакаш а да не бидеш сакан е исто како и да одговараш, а никој да не те прашува.
*Ако се пробудиш у ове ситне саате, знаш да неко мисли на тебе, а ако те не пробуди звук поруке ове, лепо сањај, желим ти слатке снове.

*Кога сонцето ќе изгрее од запад, кога глувиот ќе го чуе чукањето на мртвото срце, и кога немиот ќе прозбори тогаш ќе ти кажам дека не те сакам!

*Кога сонцето ќе изгрее од запад, кога глувиот ќе го чуе чукањето на мртвото срце, и кога немиот ќе прозбори тогаш ќе ти кажам дека не те сакам!

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 12:44
Nekogas koga betrot ke gi vrti stranicite na tvojot zivot,a tivkiot vrabec ja pee simfonijata na mudrosta,seti se deka nekoj te saka i misli na tebe!!!
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2006 во 11:11
mozes da se somnevash deka zvezdite svetat
mozes da se somnevas deka sonceto gree
mozes da se somnevas deka vistinata e laga
no nemoj da se somnevas
deka ljubovta e ljubovHeart
ova go kazal shekspir, alal da mu e , taka eTongue
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2006 во 11:16
podaruvajki ti ja mojata ljubov,Heart
ti go podaruvam mojot zivotTongue
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 13:00
ljubi i ceni gi onie ubavinite sto zivotot ti gi nudi,bori se i ne dozvoluvaj drug da ti sudi.Sobori gi preprekite pred tebe i zivej samo za sebe...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 13:03
zivej go zivotot,den po den!!!Tongue
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojce^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 13:06

Na srceto ne treba da mu se veruva.Tokmu na srceto najmalku.A sloboda ljubov?Ljubovta ne e slobodna,taa e ropstvo po definicija!

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 13:26
Ne ja meram srekata so nasmevka
ni dali negoviot kopnez e pojak od mojot
sreka e za mene koga bolno molcam so nego
a srcata ni bijat vo ritamot na placot...
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 19:12
Ако некогаш ме прашаш колку те сакам, јас ќе ти кажам колку солза од гулаб. Ти ќе ме прашаш Зарем толку малку,  незнаејќи дека гулабот кога ќе заплаче, умира..Heart

НАЈБОЉЕ Е
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Magdalena_bt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Magdalena_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 22:06

Sto e mladost-toa go znaes, sto e zivot-toa ke svatis, a sto e ljubov, nema da doznaes, dodeka ne zaplaces.HeartHeartHeart

DON'T WORRY BY HAPPY
Кон врв
Magdalena_bt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Magdalena_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 20:53

Zboruvaj koga patis, zasto edinstveno togas zborovite vredat, a molci koga si sreken I ne pokazuvaj mu na onoj koj pati, zasto toa ke go boli, a ti nema da znaes.Wink

DON'T WORRY BY HAPPY
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,154 секунди.