|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 14901491149214931494 2229> |
Автор | |||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZLATO :)))..NEMOJ PLACKI POPLAVATA E STRASNA RABOTA:))
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Без разлика дали професионално или не.. знам имам бивш велосипедист дома, во тоа време само се бричел по цели нозе.. Најлошо недај боже да паднеш и така со испотени нозе изгребешп со точакот... затоа сите велосипедисти кои идат на долги стази се депилираат.. Браво |
|||
|
|||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Riblja Corba - (Koza Nostra, 1990) - Al Capone Prema njemu Idi Amin |
|||
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааааааааааааа зашто?? зависи, јас на пример обожавам тепих на градите во граница на нормала така зжествен тонус со мирисен афродизијак.. а на друго место не трпам влакна |
|||
|
|||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele ama e monotono denes
|
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
МАЈСТОРОТ
Група Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
natali zas se otkaza tvoeto momce? |
|||
ПОПРАВАМ ЧАДОРИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
|
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Djordje Balašević - (003, 1985) - Slovenska Nosen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zasto, ko da zna, al' to sam jutro docekao umoran. K'o da sam i ja leteo s njim, krilima teskim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka. Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin. Nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu. O zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me das. O ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen. U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je, sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska. Uplasi me sjaj milion sveca kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zasto se sve to desava, dal' covek ista resava il' smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama? O zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me das. O ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen. U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je, sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska. Moja prosta dusa slovenska... Moja prosta dusa slovenska... Moja prosta dusa slovenska... |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bravo, vredni luge
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uste eden raboten den zavrsi...................
Riblja Corba - (Ovde, 2003) - Pickin dim Ima malo šansi |
|||
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Татко, мајсторче, татко... Сепак порано да, сега веке староста си го прави своето не може по натпревари |
|||
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море шо убо се распеавте
Море камионче колку време да те чекам да се искажеш .. од прееска побара прием кај мене |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 14901491149214931494 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |