![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14851486148714881489 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I SEGA STO???
NE OSTANA NISTO OD MACHO SVETOT....
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Pitu....misli so sakas za mene...seedno mi e.......mene mi e bitno TAA da e tasma...najpoveke radi higiena....plus toa nemora da si gi cepkam zabite posle predigrata......a cak so vise i jas praktikuvam da suk tasma,mada toa za tebe veruvam e pederski ama za zal e i higienski......
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАЈСТОРОТ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
ne be pitu jas ke ti kazam pravo licno jas se depiliram noze pa ko ke se sretneme da mi kazes vo oci deka ti licam na pederce
![]() ![]() ![]() |
|
ПОПРАВАМ ЧАДОРИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Porano mozebi zenite sakale poveke vlaknesti mazi... no sega ne e taka.
Nisto poubavo od neguvan maz, kako i neguvana zena ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ne be pitu jas ke ti kazam pravo licno jas se depiliram noze pa ko ke se sretneme da mi kazes vo oci deka ti licam na pederce
А ОТИ МИСЛИШ ДЕКА НЕМА ДА ТИ РЕЧАМ ? МИСЛИШ ДЕКА ЌЕ МЕ УПЛАШИШ СО ДЕПИЛИРАНИ НОЗЕ ? АЈ НЕ ТУКУ ЧРЧАЈ ШО БИ РЕКОЛ МАРКО... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TAKA E KASPERCEEEEEEEEEEE
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Majstoce SAMO NOZETE GI DEPIILIR
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ТУУУУУУУУУУУУУУУУ трчај трчај никао да ве стигнам
![]() ![]() ќе си пукнам шо уба тема пропуштив... каспер репект |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАЈСТОРОТ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
pitu izgleda greska me razbra ne mislev deka ne mozes da kazes no nema veza
![]() ![]() ![]() |
|
ПОПРАВАМ ЧАДОРИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
|
|
![]() |
|
Natalijaaaaaaa
pa kaj si ti...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АБЕ КАСПЕР.
НЕ ЗНАМ ОТИ ТАКА ИСТРЧУВАТЕ..... ЈАС ПОСТАВИВ ПРАШАЊЕ ДО ДАМИТЕ. ОТИ НЕ ОСТАВИВТЕ ТИЕ ДА МИ ОБЈАСНАТ???/ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
aj stavi se vo situacija......ja vovlekuvas svojata raka vo gakickite na devojkata i fakas.......EZ......brrrrrrrrr....skraja da e....
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14851486148714881489 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |