![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 36> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
БАЛАНСОТ Е ВАЖЕН НЕЛИ :)
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
sekade:)gravitacionata tocka :) e naj vazna :)
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
aha, da.... ali i koga se kontroliras mnogu i u odenje, se desava nesto onaka da te iznenadi i da te izvadi ot takt, pa da izgubis ramnoteza, ili balans sto bi rekle anglicanite, pa fino lepo da padnes, i toa na nos
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Vidi gi Japoncite...Krijat emocii i samo ljubezno se smaskaat(a pojma nemas sto ustvari ti mislat)...Razumot im e na prvo mesto...Pa da ne im fali neso slucajno?
|
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
znaci u denesno vreme samo japonec da si.... kako kameleon ke se prilagodis na sredinata...
nema da te mrazat, ama nema ni da te sakaat
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
vo posledno vreme ne vnimavam na balansot, pa preoovladuvaat emociite
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
ZAVISI OD SITUACIJA NELI
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
razumni emocii
teshko deka ima takvi
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Kontroliraj gi emociite so razumot
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Sekogas nastojuvam da bidam racionalna.....no ne sekogas mi poaga od raka....srceto moze da go zanemari razumot mnogu lesno. Go imam toa pocuvstvuvano nekolku pati i ne mi se dopaga...sekogas postoi nesto sto ponataka psihicki me izmacuva...i zatoa zdrav razum...polno srce e toa e toa e ona vistinskoto........
|
|
![]() |
|
koga postapuvam spored razumot. 100 pati se pokajuvam zostyo ne postapiv onaka kako sto sakalo srceto
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
razumot so emocijata bi izgubil vo treta runda
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ti si dobar, ako e taka
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
dobar?
ova ne e samo za neme ova vazi vo globala za site cest na islkucoci koi se dosadno razumni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |