![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 764765766767768 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
flipsi,fala na doverbata
![]() ama te molam nemoj na eks,nema da mozes do doma da stignes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
a pak i od ucenjeto nisto nema da vidis
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
za toa da ne praime muabet.......
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Nema gajle ke mozam.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
flipsi....ke se vrakas pak vo barov....ke vikas-kalince,aj edno kafe naprai mi.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ama jas sakam da te druzam samo imav gostinka do sega
![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
ok....so sto startuvame? |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
mnogu draga, koa ke mi dojde na gosti mi go faka krevetot i jas na stol. ama koa jas ke pojdam kaj nea obavezno go imam nejziniot krevet a i cat pat se najduva po nekoja cimerka.
a moram da ti priznaam ne sum sea bash za pienje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema problem.....ke si sedime i ke muabetime ni edno kafe ne sakas? |
|
![]() |
|
sakam samo da si muabetam so tebe. sakam i eden pudink od cokolado ako ima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
dajte viski.....
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Dano mori, imame samo z'ta ovde |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=kokolo]
sakam samo da si muabetam so tebe. sakam i eden pudink od cokolado ako ima ![]() ![]() a muabet vo sekoe vreme
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 764765766767768 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |