IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 55>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 11:04

И пак да повторам, јас си кажав и кажувам, а вие терате душебрижништво, еве и твојот пост е таков.
Зошто?
Да не е поради:
’ГОООЛЕМА ЖЕЛБА ЗА МАЛКУ ДУНДЕ’??

LOLLOLLOLLOLLOLLOL
[/QUOTE]

Eve posto aludirash na mene sea ke ti kazam najiskreno ... nema vrska ja sum vo ogromna neizmerna ljubov , tuka sum radi poezija i literatura , vo zivotot sum sam svoj gazda , pun sum kesh imam kreditni kartici eden kup , a pokraj partnerkata mi  imam sekogash i dve tri shvalerki so koi se sexam mene koga ke mi padne na pamet , plus da ne zaboravam i sekretarkata ja onadam pred da i dadam plata  i od picki mi e preku glava . Mislam vaka nema da ispadnam kako da imam golema zelba za malku dunde tuku ke ispadnam fraer kako tebe i ke se ogradam od potrebata ogromna kon dunde . Ustvari site sto se tuka i maski i zenski ne se tinji site sme nekakvi direktori i pretsedateli na banki , manekenki i fotomodeli, chuda i vragovi.

Nego ... zasto dushebriznistvo ?

Na primer ...imash ti sestra ?

Izgleda nemash... zamisli sea nekoj seljak koj go zapoznala na internet da ti ja ebe i na kraj da ispali parola TINJA bla bla bla a vidi ja ne sum tinja ja samo sum ja ebel... Toa e losho!

No ako ti e temata zasto devojkite sakaat da se ebat a ne saka da im vleze osven vo seriozna vrska i radi toa mala frustracija kako socioloshka pojava kazi si taka  ?  Dakle toa li e poentava  ?

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Lazycat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lazycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 11:47
Не е тоа поентата!

Имам сестра, две сестри!

Ако сакаат можат и во увце! Ако им е убаво. Not my problem!

Не менувај тема, не си доволно умент за полемика со мене, а и не си повикан за тоа.

Ако имаш што да кажеш и одговориш на темата, бујрум, а да полемизирам со тебе (и досега ти е премногу) немам намера повеќе.
Очигледно си имаш свои илузии и мисли кои не соодветсвуваат со мојот начин на размислување.

Значи, ако тебе ти е криво тулето, не ги криви другите, а ако не ти е, исто така важи претходното.

Остави другите да си кажат ако сакаат, ако не сакаат ќе умре темата.

Договорено!

А тоа кој колку има и зошто има е друга тема, како и дали е вистина или не е!

My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 16:16
cekaj cekaj malku??? jas sum nov, pa gi molam site moderatori, seniori i site sto znaat podobro da mi odgovorat: MOZNO E DA SE SEXAS NA FORUMOV, I AKO E TAKA MOZE NEKOJ DA MI NAMESTI NEKOJA??? WinkSmileBig%20smileLOLLOLLOL
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 18:24
sexs so nekoj od forumov ?E kako bi izgledalo seto toa!!!!!!!Shocked
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Lazycat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lazycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 09:43
Виртуелно па реално, па то, во-оно.
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 16:06
paaaaaaaaaaaaaaa......................Embarrassed
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 17:38
jok i ne mi ni e u plan
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 23:48
sho, kako ide ovoj sajber seks, a? LOLLOLLOL
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 13:27
Пламенко као да се омрсилLOLтака ми изгледа...по осмехот го познавамLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 13:28
hehe od forumov ne :) inace si mrsam pocesto:) LOLBig%20smile
Кон врв
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 15:04
Ne............Wink
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 15:38
hmmm pa kako da kazam posle sto ke bide???LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 16:21
pa ednostavno da ili ne eve jas ne :) pa cekaj sto ce se sluci:)i nadevaj se:)na bolje:)
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 16:22
daEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,187 секунди.