|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика | страница 123 20> |
Автор | |
dusko26sk
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Октомври.2006 во 21:33 |
ovaa tema e povekepati razgovarana no ne e loso povtorno da ja otvorime |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka postoi, bar spored mene. Koga dve srodni dusi ke se pronajdat normalno deka pomegju niv kje postoi nesto narecena vistinska ljubov. Toa nekako doagja kako koga 2 sl*galici ke se spojat, mora nesto da gi odrzuva zaedno za da ne se razdelat od sl*galicata, a toa spored mene e ljubovta, a dali e vistinska se doznava po preckite. ako tie dve sl*galici ne dozvolat nikoj da gi razdeli (ova go kazuvam kako primer) normalno e deka nesto VISTINSKO gi drzi zaedno i gi bodri za ponatamu, gi podrzuva...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
JAS1363
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od iskustvoto vo zivotov se prasuvam dali voopsto postoi vistinska ljubov.Sekako deka ja posakuvam vistinskata ljuov no seuste ne ja imam sretnato.Ili mozebi su ja propustil...Ne znam |
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka postoi, no prasanje e dali ke ja najdes
|
|
DIJANA
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
постои, мора да постои бидејќи луѓето имаат чувства, а тие вака или така мора да се реализираат.
Што значи постои, додуше постојат и куп други лепенки што поматуваат или искривуваат слика или желба или потреба, ама сепак тука е. а ако не ја најдеш..повеќе среќа наредниот пат |
|
Motivation is game in my hands
|
|
ekstraprofit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS MISLAM DEKA POSTOI VISTINSKA LjUBOV. NO NIKOJ NE ZNAE KOLKU DOLGO TAA MOZE DA TRAE!
|
|
Trudi se da bides sto poslicen na Gospoda i na Boga, stvoritelot na se sto Toj go sozdal na zemjava! |
|
ekstraprofit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DIJANA, DETE DRAGO! VISTINSKATA LjUBOV E VOZVRAT NA NESTO STO I TI GO LjUBIS VISTINSKI. E, SEGA, TI MOZES NESTO DA LjUBIS VISTINSKI, NO AKO TUKA NEMA "BUMERANG" DzABE, IC NE ARCI VREME ZA TAKVA LjUBOV. |
|
Trudi se da bides sto poslicen na Gospoda i na Boga, stvoritelot na se sto Toj go sozdal na zemjava! |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој ја изгубил?
Ако пристапуваш со љубов, еден ден ќе ти биде возвратена, можда после десет невозвратени... Не губете надеж и не се осветувајте за минати неуспеси.... |
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postoi
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................................................... POSTOI
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valjda postoi..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi...ja go sakam naprimer CHELZI
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete postoi
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Внеси реплика | страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |