IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 473>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:03
paaaaaaaaaaaa LOL
vo zeleto so cokolado brej LOL
agroplod, nekako mi zvuci kako golem zalak LOL
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:07

koga se saka se se moze.....LOL

ama sepak...nemoj da preteras........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:14
jas da pretetruvam neeeeeeeeeeeeeee LOL
jas vecerva ke si pijam konjace i ce si jadam resancinja.sum se dogovoril so edna drugarka da se kamenosame, ot od sv Trfum se nemame taka zaedno natreskano, padna dogovor i treba da se ispolni, a te kanam i ti d a dojdesh pa ke bide pojako a, sho velish, si za po nekoja tura Big%20smile?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:18
Ne be KOki...... denes ne sum za pijacka.... ke odam kaj edni prijateli na karti.... mora da bidam trezna...... zoso ako igrame na soblakanje...tesko mene....ke smrznamLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:20
ajde, ajde, ne e ladno LOL
dobro sea ne e bash i za gol da se sheta coek, ali si vikam imaat grealki ako nema parno LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:21
ostaj ti taa rabota....bolje ja da ne pijam......
dzitni samo edno resance...i tolku....moram da pazam na linijataLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:25
more ako dojsh, ke ti gjitnam pojke resancinja, pa ke densame eve vaka: shejk  shejk  i ke gi poarcish site kalorii Big%20smile. a linijata i ne e mnogu bitna Big%20smile,
vazni se igracite Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 21:30
i bez resancinja imam energija  koga e e densanje u prasanje....niso ne mi treba...samo muzika....iiiiii.... e tuka sum car... hahahahaha
Ama  KOki......  linijata  mi e  mnogu vazna...ne smeam da si ja narusamLOLLOL

Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 22:16
mi fali mojot princEmbarrassed
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:25
CarnationCry
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:52
Originally posted by samovilka samovilka напиша:

mi fali mojot princEmbarrassed
zs ova mi zvuci poznato od nekade, A?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:58
hehheeh
od kade?
Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 02:00
pa imashe edna princeza na koja i faleshe ednash eden princ, so koja preeska se slushnav. LOLBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 02:03
da aSmile
epa sea gledas edna samovila na koja i fali princotTongue
i toa mnogu mnoguCry

Изменето од samovilka - 29.Октомври.2006 во 02:04
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.