![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 473> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paaaaaaaaaaaa
![]() vo zeleto so cokolado brej
![]() agroplod, nekako mi zvuci kako golem zalak
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
koga se saka se se moze..... ama sepak...nemoj da preteras........
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
jas da pretetruvam neeeeeeeeeeeeeee
![]() jas vecerva ke si pijam konjace i ce si jadam resancinja.sum se dogovoril so edna drugarka da se kamenosame, ot od sv Trfum se nemame taka zaedno natreskano, padna dogovor i treba da se ispolni, a te kanam i ti d a dojdesh pa ke bide pojako a, sho velish, si za po nekoja tura
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Ne be KOki...... denes ne sum za pijacka.... ke odam kaj edni prijateli na karti.... mora da bidam trezna...... zoso ako igrame na soblakanje...tesko mene....ke smrznam
![]() |
|
![]() |
|
ajde, ajde, ne e ladno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ostaj ti taa rabota....bolje ja da ne pijam......
dzitni samo edno resance...i tolku....moram da pazam na linijata
![]() |
|
![]() |
|
more ako dojsh, ke ti gjitnam pojke resancinja, pa ke densame eve vaka: shejk shejk i ke gi poarcish site kalorii
![]() ![]() vazni se igracite
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i bez resancinja imam energija koga e e densanje u prasanje....niso ne mi treba...samo muzika....iiiiii.... e tuka sum car... hahahahaha
Ama KOki...... linijata mi e mnogu vazna...ne smeam da si ja narusam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
mi fali mojot princ
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Carnation
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
zs ova mi zvuci poznato od nekade, A?
|
|
|
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
hehheeh
od kade? ![]() |
|
![]() |
|
pa imashe edna princeza na koja i faleshe ednash eden princ, so koja preeska se slushnav.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da a
![]() epa sea gledas edna samovila na koja i fali princot ![]() i toa mnogu mnogu ![]() Изменето од samovilka - 29.Октомври.2006 во 02:04 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |