![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 758759760761762 931> |
Автор | |
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam Hektor ,jas momenatlno sum na zamena.
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
ej,da ne go imas zgreseno barot?ne e vazno,ajde vamu na kafe i kisela voda
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
da go zgresam mojot bar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
oooo,od sabajle ja pocvime so zestoko,e pa aj,za ubo neka e
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Koj rekovte ke mi turi edno kafe
![]() ajde koj ne e pien da pravime po edno
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
делфинчо јас би уште едно кафе
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
газда па доагаат нови и млади ама работат до касно...па флипси ги мења ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
boso daj go litroto go nema flipsi , usput i edno ebano espreso i kiselu vodu , subota je sedim sam u kafani ceo dan i pijem kiselu vodu a ja volim viski i rado ga se sjecam
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Ej Bosa
![]() ![]() ajde prijatno neka ni e
![]() mozebi uste nekoj ke se ukluci
![]() |
|
![]() |
|
повели газда хеки
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Aj edno kafe ve molam...mi treba da se osvestam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
повели ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Lele fala bosic...me spasi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Eve sum se vrativ na pomos na Bosa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 758759760761762 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |