|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 31> |
Автор | ||
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam i jas so tebe |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jok
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas
|
||
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas ne mozeme da kazeme nikogas
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabranet e nekoj sto e veke zafaten....i treba da se pocituva toa, zatoa sto inaku sekoe mesanje vo veke razviena vrska, ja osuduva eventualnata nova na los pocetok i kraj...nesto kao - na losi osnovi ili truli, kuka ne se gradi...
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е ни битен насловот... според мене... Битно, во врска со насловот, е да привлече внимание... а овој успеа ... |
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E toa zboram i jas celo vremezatoa ne veruvam deka e iskrena ljubov,a toa zabraneta se koristi samo kako izgovor...
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e logicen naslovot... kako moze zabraneta licnost... a dali ke se zaljubime..
Ljubovta se slucuva nezavisno od nas... dali sakame ili ne... . |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bi da opshtam sega...u kratki crti verbata gi pravi rabotite vozmozni a ljubovta lesni..ako ima ljubov nishto ne e nevozmozno |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koe tvoe iskustvo ..spodeli so publikava
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam vo zabraneta ljubov,veruvam vo nedovolna ljubov...mnogu malku vreme e potrebno za da znaesh dali sakash da si so nekoj i ne znam koja e pricinata so ne bi mozele da se razdelat od momentalnite partneri koga veke ne dobivaat od niv se toa shto im treba.Pa ne e bitno koj na kogo e drugar,za toa trebalo da razmisluvaat na vreme a sega ako mislat deka gi posteduvaat zatoa shto se vo tajnost se lazat,nema nishto polosho od toa.Ako navistina se sakaat ke rascistat se i ke si pocnat od pocetok.Na ostavenite ke im bide teshko mesec,dva,godina ama ke im pomine,a ako prodolzat vaka na site cetvorica ke im bide teshko cel zivot.Kolku podobro se osvestat tolku podobro,inaku gubenje vreme.Mada od moe iskustvo cishto sumljam deka ovde ima ljubov,a i ako ja ima ako prodolzat vaka ke se izgubi |
||
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чим е дојдено до таму да има јака привлечност помеѓу двајцата, треба или да решат да се заедно и да го обелоденат тоа (гадно е да се лажат останатите, бидејки во такви случаеви човек најмногу се лаже себе самиот, всушност), или да престанат да се гледаат. Џа или бу. Целиов муабет што го читам изгледа дека ем им се сака ем не. Тоа е многу човечки, разбирам, но тоа е човечка слабост со која или некој не може да се избори или, мене лично ми делува дека НЕ САКА. Тоа ја прави целата ситуација полоша. Се сложувам со Влечка дека нема зошто да се гњават заедно, и мислам дека не е важно дали е некој во Германија или Македонија - човекот е секаде ист и треба секаде да се бори за својата слобода. Особено онаму кадешто е потешко.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |