|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница 123 31> |
Автор | ||
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2006 во 19:03 |
|
Me interesira dali mozes da se zaljubis vo licnost iako znaes deka ima golemi precki megu vas....potocno megu dvajcata...Tie sakaat da bidat zaedno ,ama problemot e vo toa sto toj ima devojka a taa decko ,a sepak se gledaat potajno. Do kade seto ova moze da odi??????? I dvajcata imaat zeriosni vrski so partnerot-partnerkata. I tie taka celo vreme si se gledaat tajno ,nemozat da raskinat so devojkata- deckoto, a sepaki ima nekoja hemija megu niv .Kako ke go resite ovj problem???
|
||
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никако
Или ќе патите еден по друг затоа што неможете да бидете заедно,или ќе решите да бидете заедно (засекогаш)оставајќи повредени позади вас
Тоа е тоа кога си убеден дека дошла вистинската љубов но во погрешно време....Болно е
|
||
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mozes li da postoi ljubov megu niv ...i kako ??? |
||
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може,дефинитивно може.
А како???
Ете така едноставно се случува,њубовта не прашува каде и дали смее да дојде,едноставно доаѓа
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozis...zaebano e ama , jas sum se zaljubil ama preckata e so taja e daleku i se gledame mnogu retko...ama pak ima ljubov |
||
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
seto toa e vo red.Samo mene ne mi e jasno edno... tie sakaat da se gledaat i ima strast megu niv , se privlekuvaat ,dali toa e poradi sexsualna privlecnost ili poradi sto na primer samo poradi toe sto tie dvajca vodele ljubov i im bilo mnogu ubavo ....moze li da e samo toa, a ljubovvv,kade e taa ,tie nikogas nesi pokazale znak deka se sakaat tuku samo neznosti i dopiri kako go razbirate seto toa kazete mi toa mi e potrebno ...vi blagodaram od napred.... |
||
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па сето тоа ти ствара потреба да бидеш со таа личност,на некој начин стануваш незаситна кон него/неа,а штом некој толку очајно ти треба тоа мора да е љубов-нема друго
|
||
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a uste nesto i pobolno toj da mu e drugar na deckoto ...kazete mi nesto ...zaebanoe mnogu...
|
||
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е,тоа е ептен зезната ситуација.
Знам таков пример...
Ена моја пријателка имаше долга монотона врска 7-8 години од кои последните 2 години се муваше и со другар на дечко и.После тоа раскина со дечкото и уште едно 2 години одеше тајно со другар му,на крај ја обелоденија врската(уште се заедно)дури и ќе се зимаат,но во меѓувреме она се муваше околку година ипол со другар на новиот дечко.Дури и сама се чудеше како тоа на неа и се случува,но за среќа до денес не се дознало...И што е најинтересно и во двата случаи поубаво и беше и повеќе го сакаше оној вториот
|
||
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubav primer ama situacija strasna ne mi kaza dali ima takva ljubov megu takov slucaj toa me interesira ili samo da postoi lazenje se dodeka toj ne go dobie od nea toa sto go saka toj ili da glumi ...kako i sto ke mi kazes za ova...pisi komentar
|
||
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако му било само за тоа да добие нешто од неа,веднаш полсе тоа би исчезнал,не би траело со години Сигурно постоело нешто обострано.А како што викаат забранетото овошје е најслатко па можеби и затоа таквите врски(забранети) се полни со страст,страв од забранетото и адреналин до плафон
|
||
Betty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI BLAGODARAM MNOGU sto mi dade vakvi prekrasni komentari na ovaa tema ako imas uste nesto mozes slobodno da mi mpises so toa mnogu ke me izraduvas blagodaram ...............
|
||
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постојат случаеви на таква љубов, ама каква е и мене не ми е јасно...
Можда дека е скриена е и поинтезивна во смисол блиц страсни средби итн... Во секој случај за мене неприфатлива, пошто мразам игри позади грб и најлошо ми е кога лице правам на некого... Јас кога сакам некого незамисливо ми е да го изневерам... |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bira mesto vreme nisto, ednostavno srceto vo ovoj slucaj go pobeduva razumot e sega do kade i kako ke se odi se zavisi od niv dvajcata.Vo sekoj slucaj e bolno, dosta bolno. Изменето од maja - 26.Октомври.2006 во 20:01 |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Внеси реплика | страница 123 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |