|
Нимфоманка |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | ||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
xaxaxa
Група Регистриран: 05.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne deka sakam da se mesam...ama vaka sega... "a niedna ne bi se otpushtila znaejki deka deckoto e so nea samo zaradi seks" e mentalno zdrava devojka koja si gi ima sredeno prioritetite neli? "nimfomanka" e mentalno rastroena osoba koja e zavisna od seks...koja poprvo bi izbrala denonokie ispolneto se seks otkolku milion evra... pak ke recam, ne ja opravduvam nimfomanijata...ama ne mozam jas vaka nekompetenta i so nedovolno poznavanje na oblasta da odam protiv cel tim na psiholozi koi ja klasificirale kako bolest... Nimfomankata ne sekogas se "ebava" so koj ke stigni...mozi i da ima edne partner i do nekade normalna vrska...jaka mu dusa na toj so ke izdrzi takva vrska... na kraj veke i jas pocnav da go mislam istoto, deka drigarka ti se ebela so bivshiot pa tolku si ogorcena... mnogu emocii vnesvas vo branenjeto na mislenjeto |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sea gledash koja e poentata ? Zal mi e stavrno sto morase vaak da iznasam na videlina ali beshe ocigledno od avion bar za mene ...nindza sesto culo...ako ne e taka do sega bi me demantirala...a bas sakav da ni raskaze od iskustvo kakvi se toa nimfomankite ..da spoznaeme poveke i od toj svet ..no nisto nemame kvalitetna diskusija na temava za zal seuste... |
||
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Luge nimfomanijata e oficijalno klasificiranma kako psiholoska bolest.Se raboti za zenski osobi koi osekaat kompulzivna i preterana potreba za seks,a pritoa ne dozivuvaat zadovolostvo.
Daj prvo malku obrazuvajte se pa posle komentirajte. |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na kogo ma ti da se obrazuva Ih bre ne dozivuvaat site li ne dozivuvaat ??? Ic ne dozivuvaat ?? aj ti kazi od toa spisite ...pastiraj |
||
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam potreba da pastiram zatoa sto znam...NE DOZIVUVAAT VOOPSTO.
Toa se psihicki poremeteni licnosti na koi im treba strucna pomos i razbiranje...Samo maliciozni i nepismeni kreteni moze da im se potsmevaat i da gi okrivuvaat zenite so takov problem! |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E mene stvarno ne mi se veruva deka uopste uopste ne dozivuvaat orgazam i zadovolstvo ...sigurna si ???
|
||
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Verojatno ne bi napisala da ne bev sigurna...Kako sto rekov osekaat kompulzivna potreba...I toa e najgolemata ironija na nivnata bolest...Od edna strana gi "goni" nekoe vnatresno custvo da imaat postojano seks,and on the other hand ne dozivuvaat orgazam. Btw ne gledam zosto imase potreba od "" |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а пак ние...сите машки сме нимфоманкoj леле тропнав глупост Изменето од bone - 26.Октомври.2006 во 01:33 |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa "" e kao zbunet sum zatoa ...
Mada ja pak mislam deka dozivuvaat orgazam ...sum gledal ja na filmovi... toa nimfomankite koa ke se grabnat... orgazmiraat ... Sala na strana , ne sum znael deka ne mozat bash site da osetat orgazam... cudno... stvarno cudno ! Sepak skepticki ke go zemam ova kao mozebi se dodeka ne zapoznaam nekoja nimfomanka da mi kaze realno dali e taka ili ne e ......... Kaj se sea nimfomankite koa ti trebaat nigde gi nema da dadat odgovor |
||
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
------------ Bone ti si legenda koja se retko radja ednas na dvesta godini nimfomankoj si ti u glavata |
||
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Covece se raboti za naucni dokazi...NE DOZIVUVAAT ORGAZAM I TOA E FAKT...
I sfatete deka promiskuitetnost i nifmonajia ne e isto! Изменето од kandid - 26.Октомври.2006 во 01:45 |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so da vi kazam
pojma nemam svrsuvat nesvrsuvat kje im go berite gajleto sega? a bas me briga no mi e cudno ako nesfrsuvat so tolku manijacki go pravat |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej baby ne se zesti ...meshash bukvi toash... nimfonaijia
Cool Abe sepak ne mi se veruva ... a tie sto se malce nimfomanki ? polunimfomanki...ne u napredna faza ?? Ili samo tie sto se eptem navlezeni u bolesta nimfomanija ne osecaat orgazam ??? Nema logika |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |