IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Нимфоманка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нимфоманка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 22>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:07
Plukash na zeni koi sakaat da uzivaat vo sexot ???

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:08
Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

postojat licnosti od zenski pol koj se navistina nezasitni vo seksot.Nekoj velat ova e blagoslov a nekoj bolest,sto mislite koi devojki ili zeni spagaat vo ovaa "vrsta"?Pa srcinja moi i secii dali ste imale vakva vrska?

------------------

gledas ti sto e temata ?
Кон врв
delfince Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:09
ko prvo i ja uzivam u seksot, no ne sum nimfomanka
plukam u zeni sto nemaat umerenost u toj pogled
i sto ne im e bitno koj e tipot do niv nego samo da im se zadovoli nivnata gladu migot

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:10
Originally posted by delfince delfince напиша:

a za bolnite luge ima posebni ustanovi

Znaci ti site nimfomanki bi gi stavila u ludnica.. taka ???

I posle sto planiras so niv da gi spalis na sred plostad da ne slucajno ti go zemat deckoto li ??
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:10
pa neka napravi doobjasnuvanje na temata
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:12
ma neka pravat sto im dusha saka, i neka si gorat vo svoot pekol koga tolku mnogu sakaat toa da go pravat
a da beshe zensko ke me razbereshe
taka da ne se sili mnogu
ko sto ja ne sum musko
taka i ti ne si zensko
i nemoj da zboris za nesto sto neznaes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:12
navistina nezasitni vo seksot - definicija

Ti sea sto ne uzivash dovolno pa pljukash po takvi osobi toa druga rabota Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:14

ma neka pravat sto im dusha saka, i neka si gorat vo svoot pekol koga tolku mnogu sakaat toa da go pravat
a da beshe zensko ke me razbereshe
taka da ne se sili mnogu
ko sto ja ne sum musko
taka i ti ne si zensko
i nemoj da zboris za nesto sto neznaes

-------------------

Sto toa jas ne znam ...daj pomogni mi ti si zensko da razberam ???

Kako toa degradiracki deluva na tebe licno ...sto nekoja se ebe koga ke posaka ...so kogo ke posaka ?

Sto te zagrozuva tebe toa ??
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:17
ne izvini, uzivam mnogu poveke od niv, mnoguuuuuuu poveke, i mnogu drugi devojcinja uzivat poveke od niv

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 02:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:21

ne izvini, uzivam mnogu poveke od niv, mnoguuuuuuu poveke, i mnogu drugi devojcinja uzivat poveke od niv, a so glupaci ko tebe ne planiram veke da trosham vreme, a ti bi mozel malku da se educirash u zivotot a ne samo prazni gluposti da lupetash deto edno

------------------

Kako be toa uzivas poveke mnooooogu poveke od niv ... koga pojma nemas kolku tie uzivaat ili ne uzivaat .

Kako mozes da tvrdis deka tvoeto ima nekakva zdrava logika...

dakle imame edna nepoznata za tebe...nemas pojma kako oni uzivaat od prosta pricina ne si u nivna koza... taka da ne mozes da napravish KOMPARACIJA odnosno sporeduvanje za da go resis matematickiov problem....

Dakle imas edna ravenka so edna eptem nepoznata...i samo mozesh da nagagash i da lupash prazna slama...

I da se inatish!

Ne si u pravo i pojma nemas od logika , sto te vrtam ja sum u pravo LOL

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:57
inace bev lichen psihijatar na edna nimfomanka i mnogu dobro znam kako dishat, a kolku na niv im se gadi od seto toa sto go pravat oni si znaat, a slabi se ko rastenie i neznaat sto drugo da pravat, polni so ljubomora i zavist kon drugite zeni, a deka uzivaat ne, samo glumat, oni ne ni znaat sto e toa uzivanje, i nejku ponatamu sto da objasnuvam, oni si znaat i neka si gorat vo pekolot sto si go izgradile, a daj boze da stanat svesni i da soberat sila vo sebe da si go sredat zivotot, ako si tonat neka tonat, a ja imam samo zalenje za takvite, nisto drugo, samo gi sozalulam

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 02:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 00:02

inace bev lichen psihijatar na edna nimfomanka i mnogu dobro znam kako dishat, taka da idi zivej malku a ne samo da znes da lupetash, a kolku na niv im se gadi od seto toa sto go pravat oni si znaat, a slabi se ko rastenie i neznaat sto drugo da pravat, polni so ljubomora i zavist kon drugite zeni, a deka uzivaat ne, samo glumat, oni ne ni znaat sto e toa uzivanje, i nejku ponatamu sto da objasnuvam, oni si znaat i neka si gorat vo pekolot sto si go izgradile, a daj boze da stanat svesni i da soberat sila vo sebe da si go sredat zivotot, ako si tonat neka tonat, a ja imam samo zalenje za takvite, nisto drugo, samo gi sozalulam

--------------

Nice try

Ko prvo

nieden psihijatar ne bi kazuval za negov pacient radi ETIKA .... a vtoro i vtoro ... so vakva omraza neka gorat vo pekolot koj si go izgradile...ne bi komentiral covek na koj mu e dadena doverba da lekuva...dakle devojko izmisluvash ili uste polosho ako ne izmisluvash sto e neverojatno toash zapali si ja diplomata nisto ne si naucila.

Ne znam stvarno sto e potazno vo tvojot slucaj .... dali izmislicite dali necovecnosta ...c c c c

Ajd sea idi pola saat razmisli pa pak vrati se izlazi pak nesto ?

PS cim si psihijatar... Kazi mi ti mene od Adler najznacajni dela, From , yung... aj sea da te vidam imas 3 minuti ...baraj na gugle za pomosh LOL

Кон врв
xaxaxa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2006
Локација: United States
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xaxaxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 00:10
nimfomanijata e potvrdena bolest...sekoj psihijatar bi trebalo da go znaj to a ne da gi im pozeluva da gorat vo pekolot...ne ja opravduvam nimfomanijata, ama ne im pozeluvam da gorat vo pekolot...neli sekoj si ima pravo na svoe mislenje...a ustvari koja e poentata na vasata kavga?...odamna veke ja izgubi smislata...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 00:11

ja nikade ne napishav deka mene toa mi bilo profesija, neli, ili se lazam, ili ti stvarno nisto ne razbiras, i se sfakas bukvlno,
a devojcinjata sakaat vnimanie, ljubov, a ne samo seks,ups, toa nemoze da go svari tvojot mozok, a niedna ne bi se otpushtila znaejki deka deckoto e so nea samo zaradi seks, devojcinjata imaat cuvstva, ne pishuvaat recki na sid, pa makar i 40 godini da imaat. si chul sto e toa psiha?odi baraj u rechnik, da ti pomogne da sfatish nekoi raboti, aja ako sum se druzela so taa devojka, i ona kriela puno raboti od mene, sepak eden den si gi kazala, na kraj se se doznava

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 02:26
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.