IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Нимфоманка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нимфоманка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:31

dakle zasto generalizirash ? od kaj znaes ti ? koj ti kazal ? sto lupetash toash ako ne znaesh kakov sum jas ili vakvi ko mene na dela a a a ?

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 01:10
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
delfince Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:34
pa obicno taka
toj sto mnogu zbori
samo toa i znae
da zbori
i da se fali
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:40
Originally posted by delfince delfince напиша:

pa obicno taka
toj sto mnogu zbori
samo toa i znae
da zbori
i da se fali

--------------------------

Otkaj pa sea pa toa...globalizacija... kakvo e toa razmisluvanje ko kobila so prevez ... koja ne gleda ni levo ni desno ... pazi molim te nekoj rekol taka e i sea ...da be taka e mora da e taka... obicno taka se vikalo... ti vikam ja idi pleti djemperi bolje bi ti bilo LOL

Ni me znesh ni te znam , niti znaes nekoj od tuka niti toj tebe i zasto sea takva diskriminacija...toa ne se FAKTI toa e nagaganje... i zatoa e spored mene ograniceno razmisluvanje...

A sto se tice toa zasto se maskite vakvi onakvi ...otvorete si tema ...Wink

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:42
abe ajde
toa e fakt
a ti mislisi kako sto si sakash

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 01:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:43

Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

zatoa sto, ili ne gi biva, ili nemaat fantazija, ili pa si gledaat samo za niv zatoa sto se sebicni........Wink

ako ova se odnesuva za mazite bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ne generalizirajte... aloooooo ne se site kruski so ist vkus... Wink

A na kraju kraeva mozda e do Vas ne do muskite ne ste pomislile na toa ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:47

abe ostaj , vie muskite uvek ne pravite nas krivi, se nesto nie ne cinime, ste se poglednale li vie kakvi ste?

Koj rece deka jas gi pravam zenskite krivi ???

Ja rekov mozebi ste i vie krivi... MOZEBI znaci od slucaj do slucaj... a ti generalizirash a toa e ograniceno sfakanje...

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 01:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:49

obozavateli na nimfomanki, hehheheeheh, bravo za vas, so sreka so niv, ili vie ste samo potajni obozavateli,cccccccccccccccccc, gluposti, treba da si go sredite malku toa mozoceto i nekogas i so nego da razmisluvate, a ne samo so toa dolnotoLOL

----------------

znaes sto e nimfomanka ?

osoba koja saka sex , mnogu mnogu... ne mora da znaci deka se ebe so koj stigne...moze da ima navistina poveke partneri...no moze da ima i samo eden...vazno saka da se sexa... i zasto jas ne bi sakal takva devojka koja uziva vo toa ???

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 01:51
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:51

osoba koja saka sex , mnogu mnogu... ne mora da znaci deka se ebe so koj stigne...moze da ima navistina poveke partneri...no moze da ima i samo eden...vazno saka da se sexa... i zasto jas ne bi sakal takva devojka koja uziva vo toa ???

[/QUOTE]
..batali majtapot nastrana...ozbilen si dekasakas takva licnost ??? Confused ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:54
Zasto be da ne sakam ???

Ako e spontana i ako zna znanje bash bi sakal zasto da ne ?

E ne ke se plasham da ne ke me ostavi...

Pa bolje da jadam torta so drugi , nego da jadam suv leb sam Wink

Ako e eptem fakman i ako ne ja zadovoluvam jas neka pobara drugi , pa ako e tolku top je*achica... i me izludi iskreno sveedno ke mi bide
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:57
I da dodadam bolje da bidam so nimfomanka nego so nekoja frigidna Wink
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:00
epa idi kaj k*rvine oni ubavo si go znaat zanaetot
heheheeeeh

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 01:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:00
..  sto i fali na edna nimfomanka zasto ja sporeduvash so skapano jabolko ??

Si zapoznala nekoja ?

Imas sestra , bratucedka drugarka takva ?

Od kaj ti znaes te prasuvam pak tebe ...ili taka si cula ?

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 01:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:03

epa idi kaj k*rvine oni ubavo si go znaat zanaetot
heheheeeeh

------------------

Pa ako e devojkata ogranicena bolje ke idam kaj tie k*rvite sto gi spominjas ... i pak generalizirash ...od kaj znaes ti deka sum ja mal i neiskusen... ??

Sto si ti vidovita ?

Obicno kon lupetanja se odi koga se nema kontraargumenti...zatoa poleka ako imas odgovaraj na prasanjava

Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 02:00
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај delfince Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 23:06
izvini, ali takvite bolni zeni mi go vregaat rodot, ko prvo, pa posle nekoiiiiiii, citaj nekoiiiiiiiiiii, znaci nekoi muzi da ne kazam site, zs pak ke sum generalizirala, ok nekoi muzi mislat deka site sme ko nivv, potocno site nie sme bile ili k*rvi ili nimfomanki, epa plukam na takvi zeni
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.