![]() |
|
Што сакаат мажите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 37> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oh...
![]() ![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
od ko ke ja , puknis od @#$%
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ama ete pak lapsus napravi
![]() rekov SE SI SAKAM AMA I SAKAM DA SI GA GUSHKAM CURATA U KREVET
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
aaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
sakaat nimfomanki u krevet, domakinki u kujna i dami na ulica
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
sakaat nimfomanki u krevet, domakinki u kujna i dami na ulica
![]() dobro objasnuvanje na ninga alal mu vera bolje zena od ova
![]() |
|
![]() |
|
delfince ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 35 |
epa toa mozat da go dobijat samo vo svoite sonishta a tie sto nemozat da se zadovolat so edna zena, nemaat nikakvi cuvstva vo sebe, i nezznaat sto e toa ljubov, nikogas ne ni znaele, ne ni sakale, a toa sto se vadat so skrseno srce toa e samo maska za nivniot prav karakter |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Zoshto samo vo sonishtata?
![]() NIshto ne mi odgovori ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 13:30 |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
delfince ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 35 |
pa da , normalno, ali on kaza za tri licnosti, a tolku e glup sto neznae deka seto toa go ima vo edna licnost, ali nejke da go dobie toa od edna malku mu e na fraerot, hehheeee, ziti fraerot, hehheheeheh |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ja mislam na edna misleshe ama aj ke pocekame on da se doizjasni |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Има различни мажи, па затоа не може генерално да се говори што сакаат мажите. Секој треба да си има изграден вкус за мажи или жени.
На пример, не размислувам генерално што сакаат жените. Но знам што треба да сака онаа што би ме интересирала. :) |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
тогаш си добар психолог (бела варијанта) или добар лажов кон сам себе (црна варијант) секоја жена своја приказна ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
а мажите го сакаат сосема ИСТОТО како и жените само брутално сувопарно и директно го кажуваат
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |