|
Што сакаат мажите? |
Внеси реплика | страница <1 45678 37> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oh...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od ko ke ja , puknis od @#$% posle site sakat samo to
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ete pak lapsus napravi
rekov SE SI SAKAM AMA I SAKAM DA SI GA GUSHKAM CURATA U KREVET
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaa sega mi e jasno ...
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakaat nimfomanki u krevet, domakinki u kujna i dami na ulica
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sakam fini mali posteni cupenca
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakaat nimfomanki u krevet, domakinki u kujna i dami na ulica
dobro objasnuvanje na ninga alal mu vera bolje zena od ova nema
|
|
delfince
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa toa mozat da go dobijat samo vo svoite sonishta a tie sto nemozat da se zadovolat so edna zena, nemaat nikakvi cuvstva vo sebe, i nezznaat sto e toa ljubov, nikogas ne ni znaele, ne ni sakale, a toa sto se vadat so skrseno srce toa e samo maska za nivniot prav karakter |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto samo vo sonishtata?
NIshto ne mi odgovoriZnaci da se doobjasnam jaAko jas sum so maz shto go sakam ocigledno ke sakam i da ima sex so nego..koj nejke koga e neshto prekrasno i toa ne samo za da na nego mu ugodam tuku zatoa shto i mene ke mi bide ubavo.Drugo nemam komplex da bidam domakinka so znaci da cistam i da gotvam,naprotiv da go vidam maz mi kako brishe prashina mislam ke izgubam respekt za negoI treto da bidesh dama...pa sekoja od nas treba da bide dama bilo da e sama bila da e so nekoj,toa mislam spaga pod domashno vospituvanje...Ako jas dobivam toa shto mi treba od nego togash i toj ke dobie shto saka Изменето од Eleni - 26.Октомври.2006 во 13:30 |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
delfince
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da , normalno, ali on kaza za tri licnosti, a tolku e glup sto neznae deka seto toa go ima vo edna licnost, ali nejke da go dobie toa od edna malku mu e na fraerot, hehheeee, ziti fraerot, hehheheeheh |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislam na edna misleshe ama aj ke pocekame on da se doizjasni |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има различни мажи, па затоа не може генерално да се говори што сакаат мажите. Секој треба да си има изграден вкус за мажи или жени.
На пример, не размислувам генерално што сакаат жените. Но знам што треба да сака онаа што би ме интересирала. :) |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш си добар психолог (бела варијанта) или добар лажов кон сам себе (црна варијант) секоја жена своја приказна |
|
Motivation is game in my hands
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а мажите го сакаат сосема ИСТОТО како и жените само брутално сувопарно и директно го кажуваат
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |