|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Автор | ||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sonuvav deka nasred kuka ima crkva sto mi ja podarile dve bratucetki, malo kameno crkvule...i jas koga sum razbrala sum rekla odam da ja iscistam sredam namestam.....
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bluu znaci da veruvas vo znacite od boga
ili pak da izgradis crkva ako si vo moznost:)
ili pak otvori sonovnik:)pod crkva:)
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Crkva...... zboruvaat za tebe
Ako vidis crkva....tvojot zivot ke bide uspesen
Ako vleguvas vo crkva.....moli se za tvoeto zdravje da bide dobro
|
||
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ljugje nemojte so takvite smesni tolkuvanja.sekoj son imat razlicno znacenje za sekogo.
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova se opstite tolkuvanja od sonovnik. A ostanatoto ostanuva na toj sto sonuva, dali mu e nesto potsvesno za koe sto postojano razmisluva ili...
|
||
|
||
oh-sonce
Нов член Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se sonuvav deka sum bila vo nekoj siromasen kvart kede imase mnogu romi edna stara romka sedese i mi turivase malecki bubacinja vo ustava okolu nea bea mnogu mali cigancinja goli i bosi .kao da se protolkuva ovoj son dali nekoj od was znae?
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da probam...
Primorana si poradi nekoj avtoritet(toa e starata zena) da go kries svoeto mislenje...Ti nametnuva nejzini stavovi i zborovi(se osekas ko so sila da ti gi stava vo usta)od koi ti se gadi(toa se bubackite).
Poradi toa se osekas "osiromaseno"(kvartot) i ne mozes da gi iskazes custvata...Avtoritetot od koj custvuvas strav kako da gi cedi emociite od tebe.
Ako imas zelba kazi mi sto pretstavuvaat za tebe malite cigancinja?Sto osekase dodeka trckaa okolu tebe?
Bitno e ti da izneses kako gi dozivuvas za da mozam bolje da ti gi protolkuvam.
|
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kandid te molam dali znaes da mi kazes sto znaci ova..: Sonuvav deka sum vo kukjata pokraj ezero(vo koja nema ljuge prez godina, samo na leto) i tamo me brkala devojka so noz...i jas so noz vraka isto...cudno mi e toa sto uzasno me bea realni rasekotinite po celo moe telo... |
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Duso za da mozam da ti kazam neso pokonkretno,opisi mi ja devojkata(kakva e fizicki,kako ti ja dozivuvas,kakvi emocii ti budi) i kazi mi nesto poveke za kukata(sto mislis za nea,kakvi custva ti budi i sl.) |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kandid daj te molam objasni mi go sonot sto go imav vcera:
sonuvav kako vo sobata kaj sto sum pominuvaat beli golemi macki i potoa zamisli mi se vtri u glava kako sum zemala edna od tie beli macki i sum ja fatila za prednite noze i sum ja nisala (kako koga nisas majmun )vo krevet za bebe.....i mislam deka mackite imaa crveni oci.... ziti sve daj kazi mi loso li me ceka Fala odnapred Изменето од Mona Liza - 26.Октомври.2006 во 19:43 |
||
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш ме интересира како се ниша мајмун во кревет за бебе...
Да видиме дали кандид знае.. |
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kukjata mi e najmilo mesto...tamu se custvuvam slobodna, relaksirano , a i site ubavi momenti gi imam doziveano tamo...a devojcevo porano go mrazev, ali sega nekako mi e mila...crnka e...
|
||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sonuvav kako me pregazil slon
sto znaci toa ??? |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |