IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 747748749750751 931>
Автор
Порака
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 15:56
lele..dogovoreno..koga?kade?Wink
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 15:58
LOLLOLLOLbone........LOLLOL
kuti,gazdata ako me slusne,letnav od rabota
vecer,tuka,vo barov......a posle ke vidime kaj ke prodolzime i do kaj ke stignemeSmileWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:00
Tonguee pa aj i taka  jas od 19 sum na rabota...do 3 pepel ke se naprajme LOL LOL LOL ama so konjakot sakam i laden caj,i limoncina i mras..mozi ? Wink
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:01
opa,izgleda imame mnogu atraktivna kelnerka,pa se zapalija musteriiteBig%20smiledobro,ova mi se svigjat
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:03
LOLLOLLOLLOL nema problem...........ali,znaete kako e-druzba si e druzba,sluzba si e sluzba......Wink
ima li nekoj naracki?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:04
... Tongue abe se zapaliv po knjakot nemam pijano 2nedeli LOL LOL LOL od ko mi ja zatvorija prodavnicata do internet kafeto kaj so rabotam Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:06
abe ostaj ti konjakot,konjak mojs o na starost,ama momicinja...
cveketo cuti dodeka e rosno,mometo se ljubi dodeka e mlado,konjakot se piet cel zivotLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:08
..hmmm..Tongue aj togas i ke pijame i ke se... "druzime" Wink oki ? ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:08
i kaj mi e bungy-to???? Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:09
ova mene me prasuvas ili carnation?WinkLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
se salam,normalno deka ke se druzimeSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:09
e za to prasaj si tamu kelnerkata,so jas,nitu jas sum makro nitu taa e neso drugoLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:10
Originally posted by bone bone напиша:

i kaj mi e bungy-to???? Cry
sega,sega.....se razmuabetiv i zaboravivSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:12
me zaboraj ???Broken%20Heart ...Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 16:13

e bone ic nemas sreka......mi ja zatvorija prodavnicata pred nos.....

drugo nesto sto bi mozelo da se najde vo barov?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 747748749750751 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.