![]() |
|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
bojan81 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да но тој стил може да ти донесе среќа и несреќа затоа пред да го одбереш стилот секогаш добро размисли, мене на пример страшно ме нервира прење мозок со тие напредни сваќања да не ми го напишеше тоа можда и немаше воопшто да се распишувам, но знам дека овде читаат млади деца кои ќе помислат дека напредните сваќања ќе им донесат среќа не можам да дозволам да микус со неговите напредни лажни морали да ми ги изврти постовите и пак да поентира со неговите лажни напредни како што вика он 10 годишни сваќања, и на крај да додадам оние кои не се заробени секогаш поубаво живеат од оние кои се заробени. Каков ли е тој живот во забрани? Животот е љубов, среќа или ја има или ја нема
![]() Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 03:44 |
|
![]() |
|
boni ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 37 |
OK. PRASANJETO E DALI DA GO PREVARIS PARTNEROT (I DA GLUMIS DEKA NISTO
NE BILO)ILI AKO NESTO SKRIPI RESI GO PROBLEMOT ILI VO OCI KAZI MU DEKA
FAKAS MAGLA. PISUVAJ POKRATKO I POBRZO. OCIVE MI ISTEKOA
|
|
maksan
|
|
![]() |
|
boni ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 37 |
![]() KE SE SRETNEME NA POUBAVI TEMI |
|
maksan
|
|
![]() |
|
bojan81 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Сигурно дека не би и кажал најверојатно и она но сепак по се изгледа дека доколку би дознала тоа би ја повредило а и најверојатно дека и би сменило многу во врската и многу е веројатно дека не би било исто како пред тоа. Тао се осетливи работи. Истото и јас можеби би и простил но сигрно дека многу тешко би можеле да одиме понатаму, сепак јас би пробал во двата случаеви да опстои врската.
Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 04:11 |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
sega so ubavo go kaza
PA VO STO JA GLEDAS RAZLIKATA ? |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ima razlika koga masko izneveruva toj vleguva nekade, a koga zensko nea i vleguvaat i to
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
sto drugo osven da se iznenadam...
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
e da ova e tocno enter e drugacii hahahahah |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ne znam dali da se smeam
![]() ![]() ![]() ![]() Vo sto e razlikata? Covek si e covek. Isto kako i mazite i zenite imaat svoi potrebi i pricini. Vo koj vek zivees? Da, na devojka i stoi da zaveduva i da flertuva isto kolku i na masko. I da pie, i da izleze so drugarkite na provod. A kontrolata ne mu pripaga na maskoto, tuku e podednakva. Zatoa i se narekuva vrska, vo sprotivno bi bilo odnos na dominacija. I samo nesposoben covek bi sakal da bidel del od toa.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
auspuk definicija prava
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Mene taka ako mi napravat prven ke gi protrijam ocite da ne ne e vo red nesto so moite oci... Potoa koga ke se uveram ke pocnam da vreskam i ke ja mavam taa k*rvata i moze ke ja manam so nekoja tava ili vazna.... Abe vo tie momenti nemozam tocno da znam sto ke storam. Ama ako toj mi bil maz ili decko sto mnogu sum go sakala mozebi bi mu prostila,no mozebi i ne...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
bi se osekal bedno... siromasno vo dusata... ova me potsetuva na eden vic: nekoja zena go prasuva mazot: - mazu... sto e situacija... - AKO ME NACEKAS SO NEKOJA... TOA E SITUACIJA. - aaaa... mazu znaci situacija e ako me nacekas so drug.... ?? - ZENO ... NE MESAJ KOTEK SO SITUACIJA!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Dostoinstveno ke zaminam
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |