IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 29>
Автор
Порака
boni Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:11
NEZNAM KAKO MOZE DA NE BIDE ISTO KOGA IMASKOTO ILI ZENSKOTO KE GI FATITE NA DELO- SIGURNO BI TE BOLELO AKO GO VIDIS TATKO TI SO NEKOJA FUFICA ISTO KAKO STO KE TE BOLI AKO MAJKA TI SETA SO NEKOE FRAERISTE
maksan
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:13
SEKOJA CEST MIKUS!!!!!!!!!!!!!!
NEZNAM KOGA POSLEDEN PAT SUM SRETNALA COVEK STO GI POCITUVA DRUGITE

Изменето од boni - 25.Октомври.2006 во 03:15
maksan
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:15
Сепак тука зборуваме за малку други односи дечко девојка. Сигурно и дека би ти било глупаво со некоја да се шеташ и да имаш каква и да е емотивна врска покрај друга. Јас само кажав дека доколку би се случило  не е исто да превари машко отколку женско. 
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:15
mislis deka toj sto pocituva pravo na ramnopravnost gubi od maskosta
si zabegal vo temata so ima vrska homo so izneveruvanjeto
koi napredni sfakjanja mesas
zenite nemat pravo da imat gordost?
nemat pravo da nebidat izneveruvani?
nemat pravo da ne bidat povreduvani od macho tipovi so zelezna raka?
so se zamisluvas ==da go butas kaj stignes a na kraj da i kazes abe srcka ne e isto nie mazite morame da se ispraznime nekade a ti uzivaj jas te sakam oti vernosta ti e na treto mesto
daj molim te masko
eptem si maz so maski tn tradicionalni sfakjanja
a nemoj ti mene pederi da sporeduvas so mazi koi znaat sto e gordost i cest
joj me natera najdolg post do sega na napisam

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:19
BOJANE TIE DECKO I DEVOJKA UTRE KE BIDAT MAZ I ZENA, PA RODITELI....COVEK EDNOSTAVNO ILI E VEREN ILI VO KRVTA MU E DA BIDE RASTURIKUKA, A NA KRAJ SE ZNAE KOJ STRADA. STO MISLIS AKO JA FATIS DEVOJKATA SO DRUG I I RASKINES- KE JA BOLI TOA? SIGURNO NE ZATOA STO SI IMA REZERVA
maksan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:22
aj leka nokj
oti me fakja nervoza
a i taka nikoj nema da popusti
ubava e razlika vo razmisluvanjeto i toa go pocituvam
leka nokj i bojane i boni
caooooooooooooooooooo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:22
Се е тоа убаво само не знам зошто мислиш дека јас така не мислам. Работата беше дека машко и женско не се исти и дека не е исто да изневери машко и да изневери женско. Кој рече дека машкото треба да оди и да ебе се живо и диво? Зборуваме доколку се случи, така? А ти ме убедуваш дека машкит и женските се исти, јас ти викам дека не се и дека поради такви наводни напредни сваќајња денеска имаме педери на секој чекор. Јас ниту сум некој мачо тип ниту така се однесувам едноставно сум машко македонско. 
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:23
ALOO TUKA LI STE
maksan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:24
Originally posted by mikus mikus напиша:

aj leka nokj
oti me fakja nervoza
caooooooooooooooooooo

caooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a isto e
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:24
KOLKU PATI SI JA IZNEVERIL DEVOJKATA?
maksan
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:25

aj leka nokj
oti me fakja nervoza
caooooooooooooooooooo

caooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a isto e

A SAMO STO MISLEV DEKA NAPRAVIVME KOALICIJA
maksan
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:28
NEMA DINAMIKA MUABETOV CAO
maksan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:30
Не е работата во тоа можеби и ниеднаш можеби еднаш не зборувам за мене. Еве по стопати ќе повторам работата е дека не е исто машко и женско и не може да биде. А оние слаткоречиви машки како претходниов пост на микус како тоа они никогаш ништо на крај излегуваат најголеми изневерувачи на сопруги, деца итн. Тоа е нормално доколку некој си вика никогаш никогаш тогаш желбата е многу поголема одколку да знаеш дека можеш да имаш и други но никогаш нема да ти биде толку убаво како со девојкати со што желбата да одиш со други девојки е многу помала одколку кај првите, зошто човекот е такво суштество се што му е забрането се стреми да го добие. Така да порано или покасно он тоа и ќе го има. Ете тоа е суштината на македонската традиција која некој не ја сака, но тоа не се вика „напредност“ мажот и жената да се исти тоа е традицја од 2 000 години живеење  во семејства  тоа се наследува не се учи со лажни морали и искривени наводни напредни сваќања.

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 03:35
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:38
MORAV DA SE VRATAM- ZNAES VO SUSTINA SE E STIL NA ZIVOT
maksan
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.