IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 29>
Автор
Порака
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:05

KOJ ME SPOMNAL TUKA SEGA?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:06
ODI BRATE
KOJ TE DRZI
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:11
Не исто да изневери девојка и машко. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:12
AJ PROSVETLI NE BOJANE
VO SO E RAZLIKATA?

Изменето од mikus - 25.Октомври.2006 во 02:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:25
Дечко монгу почесто излегува со другари пие многу повече итн. Ако отиде некоја вечер со друга, тоа не значи дека не ја сака девојкаму или дека се заљубил во таа која ја сретнал туку едноставно си поминал убаво. А на девојка како прво не и ни стои да пие а уште помалку да брка дечковци. А ако сакаш апла да те проветлам девојките го немаат она што го имаат дечковците така да една авантура на девојката може да и биде крајна авантура. Машкото контролира не она.

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 02:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:28
hahahhahhaha
dobar siiiiiiiiiiiiiii
no so vakva filozofija mozes da ja izgubis najmila ti
pa ti tesi se deka ne e isto
no dobaaaaaaaaaar bese
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:40
Побрзо ќе ја изгубиш ако се опседнеш со нејзе и ја замориш отколку да и дозволиш нормално да дише. На девојка треба да и покажеш дека ја сакаш и да и покажеш дека шансите да ја оставиш се ептен мали но дека секогаш постои минимална шанса.  Работите сами се одвиваат ако е судено да бидеш со нејзе ќе бидеш ако не нема. Ако мислиш дека ќе ти раскине за една мала глупост тогаш не знам што ќе ти е таква девојка која не би можела да ти прости. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:43
kje pokazes deka ja sakas ako ja varas?
uf navistina treba da razmislam
ova varijanta ne mi tekna
ok kje razmislam
no neveruvam dela kje upali
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:48
Не мислам да се надзборувма, кај реков такво нешто не ми ставај зборови во уста. Кажав дека не е исто да извара машко и не е исто да извара женско. А девојките се такви сакале они или не таков им е генот ако приметат дека немаат никаква корис од дечкото , туку дека дечкото зависи 100 % од нив они се менуваат сто посто. Така да мислев во  таа насока. И плус има разлика што бара жената кај мажот и мажот кај жената. Жената бара сигурност љубов, нежност и разбирање и секако верност. А мажот бара прво верност, љубов и на крај сигурност.

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 02:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:53
ok
i jas kje si kazam
brate
SE E ISTO NEMA RAZLIKA
edinstvena mala razlika e vo posledicite inspirirani tuka na balkanot i podole na jug
no nemislam da te ubeduvam imaj si ja idilata za maskata superiornost
mozebi za 10 godini kje primetis deka mikush mozebi bil malku vo pravo
no ima vrema do togas
leka nokj bojane brate po oruzje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:58
Аууу и ти ли си бре од оние модернине кои и ќе го примат да кажат колку се напредни. Немој живти мајка мене со тие напредни сваќања. Јас си ја сакам традицијата и не мислам дека мојте предци живееле лошо изминативе 2000 години, знам само како мило дедоми и се обраќаше на бабами, прадедоми на прабабами. Но занам и што и што се случува во тие таканаречени напрадни простори. Thumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20Down

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 03:00
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:03
bojanco TERAJ TAKA I PONATAMU
za razlika od tebe jas ne te vregjam za tvoite svakjanja
a neznam so se nerviras
ova mi lici na latenten macho
NEMOJ zivti i tvoja majka da mi gi prodavas tvoi macho sranja i tradicii i nauci malku so e zivot i pocit kon drugite
Кон врв
boni Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:05
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

Аууу и ти ли си бре од оние модернине кои и ќе го примат да кажат колку се напредни. Немој живти мајка мене со тие напредни сваќања. Јас си ја сакам традицијата и не мислам дека мојте предци живееле лошо изминативе 2000 години, знам само како мило дедоми и се обраќаше на бабами, прадедоми на прабабами. Но занам и што и што се случува во тие таканаречени напрадни простори. Thumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20DownThumbs%20Down

DECKI  COME DOWN
maksan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:08
Не сакам тебе да те вреѓам туку твоит ставови, кон такви напредни сваќања знам само така да реагирам како што заслужуваат, зошто поради такви „проповедници’ како тебе денеска ниту се знае кој е машко ниту кој е женско. До пред да дојдете вие напредните во Скопје имаше 5 педери а сега ги има на секој чекор. Едноставно несакам лажен морал дополнет со наводна напредност. Тоа не е нарпедносто туку лажен морал.

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 03:11
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.