![]() |
|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 29> |
Автор | ||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
----------------- sto ti e toj je*acot kriv...mozebi ne znael ??? |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
QT_boy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
a be toa momenti se, mozi i posle sam da si go svirnam pistolot, ne daj boze da se desi takvo nesto
|
||
си биле две патики особено левата
|
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
|
Ja mislam prvo da se ubies sebe , pa nea pa na kraj nego
![]() |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Ke mu ja skrsam glaata.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
NISTO... PRVO KESE ISPOSMEAM FINO LEPO, MADA JA SAMATA KE SI ZNAM DEKA SRCETO OD VNATRE KE MI PLACE...
POTOA FINO LEPO, KE JA ISTERAM TAA OD SOBATA ILI BILO KADE KAJ STO KE GI NACEKAM, PA POSLE FINO LEPO, KE MU AKNAM EDNA TAKVA STO POSLE KE MOOSI MODRICA CELA NEDELA...
POSLE KE GA TURU NA IGNOR, I FINO LEPO KE MU PUSTU MUABET DEKA TOA TAKVOTO MU E MNOGU MAL....
![]() ![]() ![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
FALAAAA
ZA TAKVITE SAMO TAKA....
![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Najslatka odmazda
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
POSLE AMIN STO KE SI NAJDE NEKOJA ZA SEX..,.
A I BASKA KE MU UDRAM U GLAVATA NEKOJ KOMPLEKS, STO POSLE CEL ZIVOT KE SI GO LECI...
AI KE MU SE SMEJAT SITE... POSEBNO DRUGARITE...
![]() ![]() ![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
DEATH!!! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
HARAKIRI?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
aman,be ,...shto si ti kriv,ako te rogosala?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
pa koj e kriv svalerot? ili ona?
razmisli brzoooooooooooo Изменето од mikus - 25.Октомври.2006 во 00:54 |
||
![]() |
||
|
ama,samo ti da se skinesh,......?!
|
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |