|
Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли? |
Внеси реплика | страница <1 45678 55> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пак да повторам, јас си кажав и кажувам, а вие терате душебрижништво, еве и твојот пост е таков.
Зошто?
Да не е поради:
’ГОООЛЕМА ЖЕЛБА ЗА МАЛКУ ДУНДЕ’??
Eve posto aludirash na mene sea ke ti kazam najiskreno ... nema vrska ja sum vo ogromna neizmerna ljubov , tuka sum radi poezija i literatura , vo zivotot sum sam svoj gazda , pun sum kesh imam kreditni kartici eden kup , a pokraj partnerkata mi imam sekogash i dve tri shvalerki so koi se sexam mene koga ke mi padne na pamet , plus da ne zaboravam i sekretarkata ja onadam pred da i dadam plata i od picki mi e preku glava . Mislam vaka nema da ispadnam kako da imam golema zelba za malku dunde tuku ke ispadnam fraer kako tebe i ke se ogradam od potrebata ogromna kon dunde . Ustvari site sto se tuka i maski i zenski ne se tinji site sme nekakvi direktori i pretsedateli na banki , manekenki i fotomodeli, chuda i vragovi. Nego ... zasto dushebriznistvo ? Na primer ...imash ti sestra ? Izgleda nemash... zamisli sea nekoj seljak koj go zapoznala na internet da ti ja ebe i na kraj da ispali parola TINJA bla bla bla a vidi ja ne sum tinja ja samo sum ja ebel... Toa e losho! No ako ti e temata zasto devojkite sakaat da se ebat a ne saka da im vleze osven vo seriozna vrska i radi toa mala frustracija kako socioloshka pojava kazi si taka ? Dakle toa li e poentava ? |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е тоа поентата!
Имам сестра, две сестри!
Ако сакаат можат и во увце! Ако им е убаво. Not my problem!
Не менувај тема, не си доволно умент за полемика со мене, а и не си повикан за тоа.
Ако имаш што да кажеш и одговориш на темата, бујрум, а да полемизирам со тебе (и досега ти е премногу) немам намера повеќе.
Очигледно си имаш свои илузии и мисли кои не соодветсвуваат со мојот начин на размислување.
Значи, ако тебе ти е криво тулето, не ги криви другите, а ако не ти е, исто така важи претходното.
Остави другите да си кажат ако сакаат, ако не сакаат ќе умре темата.
Договорено!
А тоа кој колку има и зошто има е друга тема, како и дали е вистина или не е!
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj cekaj malku??? jas sum nov, pa gi molam site moderatori, seniori i site sto znaat podobro da mi odgovorat: MOZNO E DA SE SEXAS NA FORUMOV, I AKO E TAKA MOZE NEKOJ DA MI NAMESTI NEKOJA???
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexs so nekoj od forumov ?E kako bi izgledalo seto toa!!!!!!!
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виртуелно па реално, па то, во-оно.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaaaaaaaaaaaaa......................
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok i ne mi ni e u plan
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sho, kako ide ovoj sajber seks, a?
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пламенко као да се омрсилтака ми изгледа...по осмехот го познавам
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe od forumov ne :) inace si mrsam pocesto:)
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne............
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm pa kako da kazam posle sto ke bide???
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ednostavno da ili ne eve jas ne :) pa cekaj sto ce se sluci:)i nadevaj se:)na bolje:)
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |