IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11691170117111721173 2229>
Автор
Порака
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:47

Originally posted by kasper kasper напиша:

samo da ve pozdravam......umrev od rabota...pa i ovaa glavata seuste mi zui..............cekaj i da ve gusnam barem ednas.........[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley31.gif" height="17" width="45" align="absmiddle" alt="Hug" />..........!!!!!!

КАСПЕРЧЕ ШТО СИ ЗАПНАЛ ТОЛКУ ДА НЕ СКАШ ПАК ЧОВЕК ДА ПОСТАНЕШ ТИ ЗДОСАДИ ДА СИ ДУХ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:49
Dime i tebe ti se klempavi usite pa ne te vregam.....jas covek...teskooooo......so volku rabota samo samar mi fali.....LOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:50

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by irena irena напиша:

Belo sekako...no i crno.Mnogu sakam R'kaciteli...najubavo spored mene...

ZNAES IRENCE TI STO SAKAS, BELO SE RAZBIRA...PROBAJ TRAMINEC....[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

NA GRUPNATA IDIVIDI SREDBA VINOTO E OBEZBEDENO OD MENE[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

MARII, KAJ SI TI DUSICKE.....MI NEDOSTIGAVTE...

DIME POZDRAV I DO TEBE, BY THE WAY, DIME, STO SE OVIE KRITIKI OD TEBE NA MOJA SMETKA?????????

НЕ БЕ ЛИЛИ НАЈДОБРО Е СЕ ЗНАЕ ШАРДОНЕ, ПИНОТ НОАР, ОД РИЗЛИНГОТ САМО РАЈНСКИ РИЗЛИНГ ЗА КРИТИКИТЕ НЕ СЕ МНОГУ СТРАШНИ САМО ШТО ТЕ НЕМА КАКО ДЕВИЗА СИ
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:51
Duhceto da go pozdravam
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:52
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Duhceto da go pozdravam
Epa kaj bese koga te guskav Val??????Wink.....se zezam....pozdravce i do tebe..Tongue
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:52

Pozdrav do Lili i La Fille.Smile
Kaj si Lilika?
Ima li ubavo vino vo NG ovaa godina?

UBAVA RECENICA PROCITAV...vino..Wink
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:54
Originally posted by trucker trucker напиша:

Pozdrav do Lili i La Fille.Smile
Kaj si Lilika?
Ima li ubavo vino vo NG ovaa godina?

UBAVA RECENICA PROCITAV...vino..Wink
Trucker uste koga ke pomislam na nego mi se gadi.....vcera ja preteravme.....Aleksandrija i svinsko so pecurki.....cel den umiram....Dead
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:55

Dime i tebe ti se klempavi usite pa ne te vregam.....jas covek...teskooooo......so volku rabota samo samar mi fali.....[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Е ШТО ТЕ НАВРЕДИВ ЧОВЕЧЕ ПА САМО РЕКОВ ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА ЗАПИЊАШ ТОЛКУ СО РАБОТА КАКО ЧОВЕК А НЕ НАВРЕДИВ НИШТО СО ТОА
УШИ КЛЕМПАВИ???? ПА ДА МИ БЕА ГОЛЕМИ АЈ ДА СЕ ИЗНАСМЕЕВ НА ЗАБЕЛЕШКАТА А ВАКА
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:55
Thanx Kasperce,,,za guskanjeto
Tuka sum..ama slabo me ima...poslabo...
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:57
kasper...ne se sekiraj...lekot e edna casa zolta rakija i kiselinite ke se izgubat...veruvaj...probaj i kazi kakoe...znam deka ti e matno ali lek za kiselini e samo rakija i toa samo edna casa, ne poveke....toa e toa - klinot...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:57
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

Dime i tebe ti se klempavi usite pa ne te vregam.....jas covek...teskooooo......so volku rabota samo samar mi fali.....[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Е ШТО ТЕ НАВРЕДИВ ЧОВЕЧЕ ПА САМО РЕКОВ ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА ЗАПИЊАШ ТОЛКУ СО РАБОТА КАКО ЧОВЕК А НЕ НАВРЕДИВ НИШТО СО ТОА
УШИ КЛЕМПАВИ???? ПА ДА МИ БЕА ГОЛЕМИ АЈ ДА СЕ ИЗНАСМЕЕВ НА ЗАБЕЛЕШКАТА А ВАКА
Aman be Dime sve nasrce...pa i ti pak covek sum sakal da bidam.....pa denes site ko stoka me tretiraat....a za usite vidov na avatarceto....LOLLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:59
zlato ne go slusaj ..heheh ..kakva zolta!
se znae 50mg uzo ili mastika na eks ..toa e lekot!LOLLOL
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 14:59
клопчето го најдов уште да најдам кој чорапчиња да ми сплетеBig%20smile
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 15:00
Originally posted by bosab bosab напиша:

клопчето го најдов уште да најдам кој чорапчиња да ми сплетеBig%20smile
hehhehhe bosab...mnogu e slatko macetoSmile

Изменето од marijana - 23.Октомври.2006 во 15:00
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11691170117111721173 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.