IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11531154115511561157 2229>
Автор
Порака
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:43
Originally posted by bosab bosab напиша:

Originally posted by trucker trucker напиша:

KOLESKE......kako si ova ubavo utro?

колега прекрасно...само што ке мора до куманово да тркнам...ама ме радува дека е сончевоTongue

ke vozis!??? ke izlezes od gradov? bravo.....iako e blisku, uzivaj vo vozenjeto....i posle toa da preneses impresiii od vozenjeto...obavezno!!!
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:43
Trucker, cestito na dobivka...Tongue
I jas se raduvam na sekoja dobivka, no nekako vo posledno vreme ne mi odi...
Igrav tuka lotto...Pred dve nedeli Jek POT bese 37 000 000 EvraSmile
Nemozam ni da zamislam kolku pari se toa...
Trosis, trosis i pak imas pariTongue
Live long and prosper!!!
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:44
колега кои импресии..мислам преку арачиново одам...ако има нешто интересно ке пишам обавезно
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:46
ZMAJCE...igrav na internet free loto.....i od 6 brojki, pogodiv 3. ok, i dobivam mail, sum dobil nagrada...posle 5 dena dobivam cek od 1 dolar!!! odam vo banka i prasuvam....mozev da go realiziram cekot!!!  ali ako go realizirav cekot, nema da imav dokaz....ke bese ubavo ako gi pogodev 6 -te brojki - 1000000 $....
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:49

ZMAJCE...igrav na internet free loto.....i od 6 brojki, pogodiv 3. ok, i dobivam mail, sum dobil nagrada...posle 5 dena dobivam cek od 1 dolar!!! odam vo banka i prasuvam....mozev da go realiziram cekot!!!  ali ako go realizirav cekot, nema da imav dokaz....ke bese ubavo ako gi pogodev 6 -te brojki - 1000000 $....

Aj kazi kombinacija, moze tvojata da upali...
Jas ce igram i ako dobieme delime se na polaTongue
Se zezam...Ne e losa nekoja dobivka, no nesum do tolku zavisna...
Samo sepak tie 37 000 000 Evra bea mnogu privlecniLOL
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:49

колега кои импресии..мислам преку арачиново одам...ако има нешто интересно ке пишам обавезно

mora da odis preku Aracinovo, natamu te vodi patot? steta...ali, ako togas uzivaj sto ke izlezes od gradov...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:51

mora da odis preku Aracinovo, natamu te vodi patot? steta...ali, ako togas uzivaj sto ke izlezes od gradov...

можам и по автопат ама од ваму ми е поблиску некако
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:52
zmajce...samo bez da stanes zavisen/a...igraj bez opteretuvanje, nikogas ne se znae...a za brojki, kazi sto ti treba i imas kombinacija..ima tuka umni luge, ke pomognat...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:55

KOLESKE, znam kako e ..ako si naviknata da odis od taa strana, togas vozi...znaes se...Cento, aracinovo, nikustak...umni dol bese od taa strana? daj napisi gi po red mestat niz koj pominuvas, da se potsetam..

SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 08:57
не ги знам по ред баш...умин дол,љубодраг..черкези..куманово

п.с. се читаме покасно,одам

Изменето од bosab - 23.Октомври.2006 во 08:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:01

не ги знам по ред баш...умин дол,љубодраг..черкези..куманово

taka e...fala, toa mi trebase....Smile..sakam da znam se sto e povrzano so patista, destinacii, mesta......Smile..pred kumanovo pazi koga ke ja pominuvas prugata
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:02

Trucker ne sum zavisna...TongueToa e dobro...

Samo brojkata sto ti ja kazav prethodno bese dosta primamliva i resiv da si ja probam srecata. No Jek Potot padna i mislam deka sega e nekade okolu 7.000.000 Evra, no nesum sigurna...I ovaa brojka ne e losa...
Taka da ako ja imas dobitnata kombinacija...rado bi uplatila i delime se na pola...ILI so site sto ce igraat so nasTongue

Prasanje za site:

Na 19.10. znam deka Metalurg trebase da igra so Flensburg, rakomet...i deka imase direkten prenos na EuroSport.
Dali nekoj od vas e  zapoznaen so ishodot na natprevarot. Navistina me interesira...
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:05
Originally posted by Dragonfly Dragonfly напиша:

Trucker ne sum zavisna...TongueToa e dobro...

Samo brojkata sto ti ja kazav prethodno bese dosta primamliva i resiv da si ja probam srecata. No Jek Potot padna i mislam deka sega e nekade okolu 7.000.000 Evra, no nesum sigurna...I ovaa brojka ne e losa...
Taka da ako ja imas dobitnata kombinacija...rado bi uplatila i delime se na pola...ILI so site sto ce igraat so nasTongue

Prasanje za site:

Na 19.10. znam deka Metalurg trebase da igra so Flensburg, rakomet...i deka imase direkten prenos na EuroSport.
Dali nekoj od vas e  zapoznaen so ishodot na natprevarot. Navistina me interesira...
metalurg izgubi i na dvete utakmici so golema razlika, i vo sk i vo Germany.... kolku brojki sakas?

Изменето од trucker - 23.Октомври.2006 во 09:06
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2006 во 09:11
POZDRAV DO SITE STO SE ONLINE!!!
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11531154115511561157 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.