IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 156157158159160 426>
Автор
Порака
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Статус: Офлајн
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 01:07
i jas.........Wink
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 01:12
sakam angle da me izvesti sto e sega so deckovo,koj e,od kaj e....se sakam da znamBig%20smile
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 01:17
eve i jas sakam da i kazam na KaLiNa....
Znaes toj od skolo sto mi se svigjase(mislam imav negde napisano).Na eksk*rzija ne namestija.Deckovo mnogu me saka(4 god. e).Ko bonbonce eHeartSe razbira i jas nego MNOGU go sakamHeart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 01:30
bas mi e milo.....vi posakuvam se najubavo i da,zapoznaena sum koj  e tipot.....Smile
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 12:00
I mene bas mi e milo.Wink
I jas sakam sega da se fatam so cupeto(na bitolski)Big%20smile so go sakam. EmbarrassedLOL

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 13:24
сакам да се науцам да даскам вака Embarrassed Tongue 
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 13:25
сакам вечер да си поминам уше појако од вчера...и сакам конечно да видам едно детиште и да престанит да се прајт важенAngryLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 16:35
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

I mene bas mi e milo.Wink
I jas sakam sega da se fatam so cupeto(na bitolski)Big%20smile so go sakam. EmbarrassedLOL

ke bide,ke bideWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 16:36

jas sakam......vecer sami da ne ostavat.....samo nekoj ni se stava!

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 18:17
sakam da znam se
i sakam site sto gi skaam i so mi se mili....da se srekjni
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 18:58
ne e dobro da znaes se.....
Eden starogrcki mudrec rekol;
;Jas znam deka nisto ne  znam,,
taka e mnogu podobro.....
Vo momentov ne sakam niso posebno....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 19:27
Sakam vecer da se smuvam so nekoja Big%20smile
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 08:15
jas ovie gi sakam...LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 11:35
Bone znae sto saka. LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 156157158159160 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.