IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 426>
Автор
Порака
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 14:33
е сeга ми текна што друго сакам,сакам да имам кола и во школо да си одам со кола да не се мрзнам по автобусине

Изменето од Snegulka - 20.Октомври.2006 во 13:48
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 17:42
momceLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 19:59
sakam da izgori skolono...ili barem da se potpali pa kje se pogrizam ozgnot da ne prestane duri sekoja ebena profesorska traga ne e izbrisanaAngryAngryLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 20:11
joki nemoj da si tolku destruktivno raspolozena.....se ke se srediBig%20smileke vidis.....eden den ke go baras skolotoLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 20:20
LOLнееее нема шанси...стварно имам аверзија спрема онаја глупа зграда..пффффDeadLOL
Кон врв
CoLdPlAy` Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CoLdPlAy` Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 20:34
сакааам... сакам да не морам да одам утре паладиум (ама ме натераја зш сите ќе одет во тој глуп ужасен „ноќен клуб“ а јас не мислам дома сама да останам), туку да одам на друго место кј шо ќе е тој, да си го гледам, можда да зборвам.. аааааааа неправда! у Censored да фатит све
мариниште
Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 20:54
   sakam leto........................AngryAngryAngryAngry
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 21:53
sakam samo da mi napisit ednas TE SAKAM......i .... TOLKU ....valjda:)
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Schumacher Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schumacher Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 22:15
Сакам да возам во Формула1 и сакам да победи баги на трките(автомобилистите си знаат кој е тој баги).
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 22:18
Originally posted by Зоки Поки Зоки Поки напиша:

Сакам да возам во Формула1 и сакам да победи баги на трките(автомобилистите си знаат кој е тој баги).
toj definitivno se vikat Stojceski Cele i tebe ti e idol za formula eden kako i za drugi rabotiWinkLOLLOLLOL
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 23:59
sakaaaaaam... da bide 40 stepeni C
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 12:39
I jas sakam 
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 12:45
sakam da ne se plasam
sakam cokolado
sakam haribo
sakam vecer da svirat Duo Flesh
sakam da mi ja svirat Love is in the air i Neko te ima
sakam .... se da e ok ko so si bese
sakam da ne zaboravi so ima tuka
Tongue
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2006 во 13:09
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

sakam da ne se plasam
sakam cokolado
sakam haribo
sakam vecer da svirat Duo Flesh
sakam da mi ja svirat Love is in the air i Neko te ima
sakam .... se da e ok ko so si bese
sakam da ne zaboravi so ima tuka
Tongue

Ко сто си беше и јас сакам да,да... има ли  некој што може да го оствари тоа!?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.